dilluns, 11 de juny del 2012

L'AJUNTAMENT REBUTJA QUE L'ESGLÉSIA PAGUE EL IBI

El ple de l'ajuntament rebutja que l'església pague el Impost de Bens Immobles gràcies als vots en contra del pp i del cdl i les abstencions de psoe i adi; esquerra unida era qui presentava la moció a la resta de grups. (Hem perdut la fe en l'ajuntament, en les institucions polítiques en general, en el sistema; tot per culpa dels partits i els polítics, per això ja mai escriurem en majúscules cap nom, perquè no creiem en ells i perquè es mereixen la nostra enemistat, el nostre descontent).


Els vots en contra argumenten que Cáritas desenvolupa una gran labor social. Esquerra unida diu que dels diners de l'església només un 2% va a parar a esta entitat; a més afegeix que qui deu garantir una igualtat en matèria de serveis social deu de ser l'estat.


Aquesta informació l'hem extret del diari "Escaparate", d'on també traiem un dels comentaris corresponent a aquesta notícia:

Toca Campanes el día 10/06/2012 a las 23:21
Santi, digo yo lo mismo, el que quiera partidos o sindicatos que se los paguen. Todos moros o todos cristianos. No veo yo cola de pobres pidiendo en CCOO o en la Sede del PSOE. ¿Porqué serà?. Y en Ibi, ¿Que propiedades que no sean de culto, tiene la Iglesia Católica? Seguro que se forra el Ayuntamiento cuando le cobre el IBI y soluciona todos los problemas.


Comentaris tancats, amb falta d'arguments i que no aporten res. Comentaris retrògrads i que denoten cert tradicionalisme ultra-catòlic, feixisme pur. Bé, comentaris com aquest són els que es poden llegir dia a dia en aquest diari comarcal (del qual no tenim res en contra), els quals ajuden a normalitzar aquesta mena de desgavells conservadors.
I ja que a Ibi Antifeixista no ens deixen comentar, no sabem molt bé si és per problemes tècnics o per CENSURA (encara que pensem que serà la segon) farem la contestació que ens hagués agradat ací:


Ibi Antifeixista el día 11/06/2012 a las 17:32
Per a Toca Campanes:
Molt bé el que dius però, si "o todos moros o todos cristianos" que posen doncs la casella de "Sindicats" a la declaració de la renda, no?
Això donaria als dos la igualtat que tu dius, veritat?

I altra més:
Està demostrat que l'església s'emporta de les arques públiques 10 mil milions d'euros al any. Tu creus que cobrar-lis el IBI no és frenar una fuga de capital cap a un paradís fiscal (i no u sinó el més gran i poc transparent) com el Vaticà? En temps de crisi qualssevol estalvi és bo i aquest no? Nosaltres no som economistes però tu ni ho eres ni penses.

I altra més:
Sinó creus que aquesta siga la xifra que la Puta Sede s'emporta dels diners de tots t'adjuntem una imatge on es demostra.
Veuràs que la xifra de la imatge no es correspon amb la que donem abans, però t'assegurem que es queda molt curta. No contempla universitats catòliques, col·legis religiosos, terrenys i patrimoni destinat a aquest ús, professorat i altres tantes. Estes són algunes de les despeses que no s'inclouen ací.
Creure-se'l ja és cosa de cadascú, com tot. Per a això tenim el cap.

1 comentari:

  1. Benvolguts companys, la xifra del 2% a Càritas no és presa sobre els ingressos de l'Església Catòlica, sinó sobre els de Càritas. Vaja, que el 2% de la pasta que mou Càritas surt de les arques de l'Església Catòlica, la resta són aportacions dels socis, campanyes de captació de fons, subvencions a programes de l'Estat, etc. Matisar això perquè no hi hagi malentesos.
    La vostra desafecció als partits polítics és perquè ens ho fem mirar, perquè des dels partits, almenys jo des de la meva posició ho sento així, també es nota una manca d'implicació de la gent en la nostra tasca. I no serà perquè no ho posem fàcil ....
    Que sapigueu que teniu les nostres portes obertes, per al que cregueu necessari.
    El que és clar és que això necessita un canvi, i llevat que fem una revolució, el canvi es farà des de les institucions, i aquí fan falta els partits ... i tot aquell que vulgui participar-hi.

    ResponElimina