dimarts, 19 de juny del 2012

ALCOIACOMTAT.CAT S'ACOMIADA PER INTEGRAR-SE A FES XARXA

La passada setmana es va arribar a un acord entre l'Assemblea comarcal de Maulets de l'Alcoià, grup impulsor de la web alcoiacomtat.cat, i l'equip de coordinació de Fes Xarxa, tot consultant els col·lectius que recolzen alcoiacomtat.cat.

L'acord al què es va aplegar ha estat que alcoiacomtat.cat s'integrarà en Fes Xarxa i per tant, després de dos anys i mig de treball el projecte es dona per finalitzat.

alcoiacomtat.cat va néixer amb la intenció de donar cabuda a totes aquelles activitats que des de l'àmbit social, cultural, reivindicatiu i polític es realitzaven a les comarques de l'Alcoià i el Comtat. Va realitzar un acte de presentació a Alcoi al desembre de 2009, data en la què es va materialitzar el treball realitzat des de Maulets durant mesos, s'ha aconseguit aplegar una vintena de col·lectius que han recolzat la nostra iniciativa, s'han acollit centenars d'activitats, així com s'ha donat recolzament a actes concrets.

Tot i que no podem dir que es tracte d'un adéu, ja que alcoiacomtat.cat dona pas al nou projecte nacional que vol abraçar tots els territoris de llengua i cultura catalana, Fes Xarxa, aquest portal té una funció similar a alcoiacomtat.cat, però a un nivell territorial i de treball molt major. També pensem que no té sentit el manteniment de dos projectes germans, i solapar d'aquesta forma la informació.

Per últim, volem agraïr a totes aquelles persones que ens han ajudat, que reben el nostre newsletter, i que confiaren des d'un principi en nosaltres, moltes gràcies i ens veiem en la xarxa!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada