dimarts, 25 de juny del 2013

La Delegació del Govern Espanyol prohibeix la manifestació contra la repressió mentre la policia continua detenint vaguistes

La Delegació del Govern Espanyol a València ha notificat als representants legals de la convocatòria de la manifestació contra la repressió del dia 25 de juny que PROHIBEIX qualsevol mobilització adduint terminis i formes legals.

Mentre, la policia de l'estat ha citat per detindre a 7 persones més entre demà i dimecres. Per tant, el nombre de vaguistes detinguts desprès de la darrera Vaga d'Estudiants augmenta ja a 18, amb el que presumiblement sembla un intent de perseguir, fitxar i atemorir al major nombre de persones dels moviments socials anticapitalistes més actius i compromesos.

És per això que, des de l'assemblea convocant de la manifestació volem dir alt i fort que ni aquesta ni cap altra de les seues accions de repressió i violència aconseguiran fer-nos deixar de lluitar contra la injustícia i la dictadura del capital i de l'estat. Si la repressió no s'atura, nosaltres tampoc ens aturarem. Si la injustícia és la resposta, la nostra és la solidaritat. Si ens volen prohibir, nosaltres lluitarem. Perquè hem perdut la por.

Fem una crida a totes aquelles persones disposades a fer un pas endavant contra els abusos del poder, contra les prohibicions, contra les detencions i les multes, contra la repressió diària i quotidiana al carrer, les escoles o les cases. Fem una crida per vindre demà a les 19 hores a Sapadors per dir d'una vegada per totes que JA HI HA PROU i que, per ací, no passaran!

Contra la seua repressió, desobediència!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada