dimarts, 17 de juliol de 2012

LA MADERA DESALLOTJA EL CSO LA GUARDERIA

Durant quasi un any el Centre Social Okupat "La Guarderia" de Múrcia a estat al servei del poble i la cultura, organitzant un fum d'activitats que van des de tallers fins a concerts dedicats a l'autogestió o altres causes derivades de les injustícies del sistema.

Aquest Centre s'estava convertint en un referent del moviment okupa al Llevant, influint sobre tot a les províncies de Múrcia i Alacant, on s'havia creat un espai autogestionat on qualssevol veu era escoltada i on les restrictives normes del sistema no entraven en joc.

Tots sabem que el moviment okupa està molt criticat. Molta gent té una idea equivocada del que són i açò no és més que culpa de l'estat. Els centres okupats generes una gran activitat i moviment social i cultural, acaben sent llocs o es pensa i on es critiquen les injustícies que gran part de la població pateix. 

Be, doncs és per aquest motiu pel que estan mal mirats, perquè al sistema, estat, polítics no els interessa que es genere i difonga aquest tipus de pensament llibertari i popular. Per això ells i els mitjos s'encarreguen de que la població es posicione en contra d'aquests centres que no fan mal a ningú.
És en aquests centres i no als parlaments on hi ha gent que de veritat mereix la pena, gent que encapçala una gran feina social sense esperar res a canvi, sense ànim de lucre.

I sense més sensibilització vos deixem el comunicat que signa aquesta Okupa que a aconseguit estendre la seua influència fins a la nostra zona:

COMUNICADO DE LA OKUPA:
"El día 10 de julio, por la mañana, varias lecheras de la nacional han desalojado ilegalmente el csø. Despues un grupo de obrerxs al servicio de la especulación han procedido al tapiado de puertas y ventanas. Afortunadamente en ese momento no se encontraba en el interior ningunx compañerx. Durante todo el día varias lecheras han estado vigilando el edificio y los alrededores.
No nos han permitido cumplir un año en este centro, pero han sido 10 meses de actividades culturales al margen de su estado, creando un espacio donde cientos de jovenes han podido expresar sus inquietudes.
Ante todo agradecer el apoyo de todxs los que os habeis pasado, reunido, tocado y bailado llenando de vida este espacio que volveran a llenar los gatos y la mugre.
Hace una semana le toco al CSA al Trajín, hoy nos ha tocado a nosotrxs."

Estad atentas a proximos actos de apoyo a los centros sociales okupados.

Si buscais mas informacion el enlace de su pagina se encuentra en la columna de la derecha

¡UN DESALOJO OTRA OKUPACION!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada