dilluns, 23 de juliol del 2012

ELS DINERS DEL POBLE DESCANSEN A SUÏSSA

Un anònim va realitzar una transferència de 10€ en concepte de donació a un compte bancari Suís. La beneficiaria d'aquest compte és l'alcaldessa d'Ibi, Mayte Parra Almiñama, amb domicili al carrer Les Eres 48, l'ajuntament.
Aquest moviment es va fer el 15 de maig de 2012 i pretén demostrar que l'alcaldessa sí que té un compte ocult a Suïssa, cosa que ella sempre a desmentit argumentant que són fal·làcies contra la seua persona per part d'altres partits polítics ansiosos de veure-la fora del poder.

Doncs aquesta copia de la transferència aconseguiria demostrar que l'alcaldessa ha estat mentint al poble durant tot aquest temps, temps que ha estat aprofitant per estalviar els diners robats a aquest compte que ara tindria una quantitat aproximada de 1.200.000 euros, segons les fonts.

Tot açò pot ser fals, és possible que la governant siga innocent, encara que no és el que es pensa i parla al carrer... Açò vol dir que el poble desconfia dels polítics que el governen (concretament de dos, l'alcaldessa i M.A. Agüera, antic tinent d'alcalde), motiu més que suficient per a presentar una dimissió formal.
L'autor de la transferència va rebre al dia següent un resguard on es verifica l'operació, el que significa que no hi han errors en la titularitat i domiciliació del compte...

ALCALDESSA DIMISSIÓ JA!
PP = CORRUPTESS!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada