dimarts, 3 de gener del 2012

ESTUDIANTS NO COMUNITARIS CONTRA LES CORDES

Els estudiants no comunitaris (que no pertanyen als països membres de la Unió Europea) estan en perill de no poder pagar les taxes universitàries. Açò és degut a que el Consell (en mans del PP, recordem-ho) vol aprovar una llei que oblige a aquestos estudiants a pagar la matrícula de forma íntegra; i no sols això, aquesta llei vol augmentar les taxes d'aquestos estudiants fins a 5 vegades. Així, les xifres a pagar de un sol cop estarien entre els 4000 i els 6000 euros anuals.

Esta és una de les lleis que està prevista d'aprovar aquest gener per amortitzar 20 milions d'euros del pressupost del Consell per a les universitats del País Valencià.
Són quasi un miler, els joves no comunitaris que es podran vore afectats a causa d'aquest tràmit. Un miler de joves estrangers que trien el sistema educatiu valencià per poder cursar un grau, màster o doctorat i que ara estan en perill de no poder continuar.

El dia 19 de desembre es va debatre per última vegada al ple que passaria amb esta partida de pressupostos plens de retallades pel 2012 però no ens ha arribat més informació de com va quedar finalment la negociació.


+ informació: Plataforma d'estudiants no comunitaris

4 comentaris:

  1. Vosaltres sou antifeixistes? risa m'agarra, anareu al festivern i féreu la gracieta de la pintaeta en la pared. per fer-vos publicitat embruteu la fachada de la meua finca, o siga que vos importa una merda qui ho tinga que pagar. Aixo està molt be, parla de la vostra tolerància, podeu criticar al PP i igual no teniu tantes diferències en ells. Segurament sereu universitaris hijos de papa que van d'alternatius i que viuen del cuento. Gràcies pel vostre comportament exemplar

    ResponElimina
  2. Algú ens informà per correu del mateix que tu dius i li contestarem igual: Nosaltres no estiguerem al Festivern i per tant no forem els autors d'eixa pintada.
    Així i tot ens disculpem ja que no era, ni és la nostra intenció que el nom del bloc acabe embrutant les façanes on viu gent. De fet mai hem realitzat pintades per fer-nos publicitat a cap lloc, per no molestar ni embrutar el que no és nostre.
    De nou, disculpa pels desperfectes que nosaltres no hem causat, però que sense voler ens represeten.

    ResponElimina
  3. l'anònim te raò en lo de "universitaris hijos de papa que van d'alternatius i que viuen del cuento" , que ho paguen.

    ResponElimina
  4. Jo vaig estar al festivern i se qui va ser el de les pintaetes i per supost que no va ser el creador del blog.
    Encara que no soc d'ibi eixa persona (que per supost no diré qui és) no és la del blog

    ResponElimina