divendres, 7 d’octubre del 2011

PACO MICRO AL CARRER!



Els primers ajustos econòmics a l'Ajuntament s'han saldat amb l'acomiadament del locutor de Ràdio Ibi Paco Navarro, després de més d'un any de la seva contractació.
Segons el regidor de Comunicació, Juanjo Santoyo, la mesura respon a la situació econòmica per la qual travessa l'empresa municipal, "el cost anual suposa 190.000 euros a l'Ajuntament".

No obstant això, el PP va votar en contra de l'acomiadament del locutor en l'última Comissió de Cultura, on es va debatre el tema perquè "enteníem que primer cal estudiar la viabilitat de l'emissora i després decidir el personal necessari".

La resta de grups polítics, PSOE, EU, ADIi i CDL va votar a favor, valorant que els reajustaments s'han iniciat ja i Navarro era l'últim treballador que s'havia incorporat a l'emissora, explica el president de la Comissió, Nicolás Martínez.
Tot i la justificació econòmica, s'ha acordat un acomiadament improcedent.


--------------

Per qui no conega aquest home només dir que ha segut la veu de la manipulació al nostre poble, però no com a polític si no com a funcionari públic.

Des de que va entrar a la Radio del poble únicament s'ha dedicat ha desinformar, utilitzant aquest mitjan de comunicació per posar-lo al servei del PP, de l'alcaldessa i dels seus interessos. D'aquesta forma a Ibi feia temps que no hi tenim radio, teniem PPaco. 

Ens alegrem d'aquest acomiadament i li desitgem als pobles de la contornà i al nostre no tornar a escoltar-lo mai! També ens alegrem del fet que no hi haja en l'ajuntament un partit amb majoria, com a passat a legislatures anteriors.

1 comentari:

  1. YA ERA HORA HOMBRE¡¡¡ MENUDO MANIPULADOR, HALA MAYTE YA TE HAS QUEDADO SIN TU PIQUITO DE ORO¡¡¡ ALE ESCAMPEU EL POLS¡¡¡¡¡ JAJAJAJAJAJA¡¡¡¡¡¡

    ResponElimina