dimarts, 4 d’octubre de 2011

NAIX EL COL·LECTIU ANTIFEIXISTA D'ALACANT


Recentment s'ha creat a la ciutat d'Alacant un Col·lectiu Antifeixista, aquest engloba a diferents persones i entitats amb una mateix ideal, combatre el feixisme i que les seues accions no queden impunes.
Aquest és el comunicat que han emès on s'expliquen les motivacions:

"Donat l'augment del moviment ultradretà a la província d'Alacant i la falta d'una resposta a les accions d'aquests col·lectius, veiem la necessitat de crear un moviment disposat a combatre les accions feixistes que van augmentant a la nostra ciutat.


Arran d'açò hem creat el "Col·lectiu Antifeixista d'Alacant". Aquest col·lectiu està format per persones amb ideals antifeixistes, ens uneixen les ganes de lluitar i informar, fer saber que els crims feixistes segueixen ocorrent sota la impunitat dels estats i actuem perquè la societat sàpia la realitat. 
Una dura realitat en la qual els moviments com el nostre estan sota la mirada dels cossos de seguretat, mentre que els partits ultradretans segueixen fent i desfent al seu antull, enganyant als ciutadans mitjançant tòpics patris i fent-los creure que la culpa de la situació en la qual vivim la tenen els immigrants, socialistes, àcrates, comunistes i un llarg etc.


Donades les circumstàncies, és l'hora d'unir-nos i lluitar, som gent de tot tipus amb les idees clares, i tots remem cap a un mateix lloc, combatre el feixisme des de la informació fins a l'acció directa.
Ja al juliol alguns de nosaltres vam organitzar una concentració en memòria de la mort de Carlo Giuliani, però ara és quan hem decidit portar aquestes accions d'una manera directa, a través del "Col·lectiu Antifeixista d'Alacant".


Per açò i des d'ara el "Col·lectiu Antifeixista d'Alacant" es posa a la faena, i volem deixar clar que cap agressió quedarà sense resposta!
També aprofitem per a brindar la nostra ajuda als col·lectius identificats amb la causa igual que tot suport serà ben rebut."

Des de Ibi Antifeixista donem tot el nostre suport a aquest nou Col·lectiu que ja feia falta, tant a la ciutat d'Alacant com a la província. Tanmateix animem a qualsevol persona o associació a participar o a posar-se en contacte amb ells per informar-se.
Punxa ací per descarregar el comunicat. Descarregar!
web: antifeixistesalacant.blogspot.com
mail: antifeixistesalacant@gmail.com


1 comentari: