divendres, 8 de febrer del 2013

"NO ME'N VAIG SÓC QUI TORNA" - HOMENATGE A L'OVIDI A CÀRREC DE "EL DILUVI"

Dissabte 23 de febrer a les 19:30h.
Auditori de Castalla.
Preu: 3€ a benefici de "Veïns i amics del Centre Històric de Castalla"

"Aquesta setmana l'Ovidi hagués fet 71 anys, i amb això pretenem que no s'allunye un any més, que torne. Concretament "No me'n vaig, sóc qui torna" és el nou espectacle que portarem a terme. Hem preparat una nova actuació, preparada per a teatres i auditoris. I així apropar també la nostra música i la figura de l'Ovidi a altre tipus de gent que no vindria als nostres concerts de carrer.

Amb aquest espectacle intentem apropar la figura de l'Ovidi, i per això comptem amb l'ajuda dels seus companys d'Ofici, Paco Muñoz, Vicent Torren, Manolo Miralles, etc... així com d'amics seus com Antoni Miró. Els quals en contaran com era l'Ovidi, des de l'amistat, des de casa, des de l'escenari. 
També comptarem amb l'ajuda dels nostres companys, per ajudar-nos a cantar i també amb els seus instruments. Gent com Pau Miquel Soler (d'Arthur Caravan), Marc Pinet (MalaBarraka), Agostí (Komfusió), Angelino Cerdà, Mireia Rico (Pellikana). I tot açò conduït per Núria Cadenes.

A tot açò les projeccions seran realitzades per la gent de DiàniaTV qui ha treballat amb nosaltres entrevistant a la gent i preparant l'espectacle.

L'estrena d'aquest espectacle serà a Castalla el Dissabte 23 de Febrer al preu de 3€, les entrades les podeu arreplegar de moment al Tourist Info de Castalla, així com a partir de la setmana vinent al Casal Popular Tio Cuc. I pròximament també al Casal Ovidi Montllor d'Alcoi."

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada