dimecres, 13 de febrer de 2013

2ª REPOBLACIÓ INTERURBANA A ALACANT

Diumenge 17 de febrer a les 10:30h.
A la parada del Tram de La Goteta L2 (darrere del centre comercia Plaza Mar).
Davant els continus atacs i la degradació que pateix la Serra Grossa.

"Volem una ciutat habitable, on el creixement d'aquesta vinga marcat pel desenvolupament natural de les necessitats dels seus habitants. Volem una connexió real amb l'entorn natural que ens envolta, un vincle inquebrantable entre l'humà i la natura que envolta i travessa l' urbe, bassat en la reciprocitat, en l'ús i la dependència mutua. Volem començar a trencar el binomi camp-ciutat.

Per això defensar els espais naturals que queden a la ciutat, desurbanitzar i crear-ne de nous, i recuperar i connectar-nos amb les perifèries agrícoles abandonades es converteix en una prioritat a dia d'avui.

A l'Hort Comunitari de Carolines així ho entenem i per això et convidem al que volem que siga una tradició que es mantinga any rere any, un dia de reforestació amb espècies autòctones forestals i agrícoles als espais naturals que resten a la ciutat d'Alacant. Enguany hem decidit anar a la Serra Grossa.

Vine amb nosaltres i guanya-li metres al formigó el diumenge 17 de febrer a les 10:30h a la parada del TRAM de La Goteta (L2), darrere del centre comercial Plaza Mar 2."

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada