dimarts, 5 de febrer del 2013

AL FEBRER VAGA D'ESTUDIANTS I CONVOCATÒRIA A L'ALCOIÀ

Des de hui fins al divendres 8 hi ha convocada vaga d'estudiants, protesta de més d'un dia per defendre un ensenyament públic sense les mesures de Wert i la LOQME: privatització, muntada de taxes, retirada de beques, etc. 
Aquesta vaga està convocada pel "Sindicato de Estudiantes", un sindicat afiliat al psoe, per això alguns sindicats com el SEPC han convocat la vaga per al dia 28 de febrer.

Adjuntem els cartells i ja anirem informant de quan hi han actes reivindicatius convocats:

CONVOCATÒRIA A L'ALCOIÀ:

L'Assemblea d'Estudiants d'Alcoi i l'IES Pare Arques de Cocentaina s'han sumat a la vaga d'aquesta setmana i el 6 de febrer a les 19'00 hores hi haurà una ‘marxa fúnebre' per l'assassinat que tant el Govern central com altres administracions, estan duent a terme cap al sistema educatiu públic. Proposen que els participants assistisquen vestits de dol i amb un ciri. La marxa s'iniciarà al Passeig de Cervantes i finalitzarà a la Plaça d'Espanya. Seguidament hi haurà un concert a l'Edifici Viaducte (antiga Escola Industrial d'Alcoi) i un sopar de faixa. El dia 7 de febrer hi haurà una nova concentració a les 11'00 hores a la Plaça d'Espanya.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada