dijous, 26 de gener del 2012

CAMPS ES DECLARAT NO CULPABLE

El jurat el declara no culpable per 5 vots front a 4.
Una de les gravacions escoltades durant el judici al expresident Francisco Campos i al Secretari del PP Valencià; interessant a partir del minut 4:50:

dimarts, 24 de gener del 2012

MUGRODIA

28 de gener 2011, tot el dia.
Kàbila dels Cavallers del Cid, Xixona
És una festa benèfica perquè, com ací vam publicar, els Mugroman van pedrer tot l'equip després de que entraren a robar al seu local d'assaig.
Activitats:
- Matí: Campionat de futbet i frontó
- 14:30: Dinar
- 16:00: Jam Session
- 17:00: Batukada
- 18:00: CONCERTS:


- Swing Manouche
- Blex
- Kelesden!
- Inèrcia
- Pellikana
- Dj CdRayao


Barra a preus populars tot el dia!

MOBILITZACIONS CONTRA LES RETALLADES EN EDUCACIÓ

A la nostra comarca ja fa temps que es noten les retallades i la falta de capital en les escoles, on fan classe sense calefacció, i de vegades, sense llum.

Les protestes no només s'han fet present a les capitals, als pobles també s'està acabant la paciència. A Muro s'ha realitzat la primera plantada d'alumnes; 18 estudiants del mòdul de Turisme han deixat de fer classe per estar farts de suportar el fred. A Castalla també s'ha vist als alumnes de l'IES Enric Valor protestar, fent la "revolució del batí" (dur a classe el batí de casa per no passar fred), impulsada per les xarxes socials.A Biar també s'han programat protestes, es faran concentracions periòdiques i vestits de negre; a més s'informarà als pares, amb un pancarta a la porta, dels ingressos que lis van quedant cada dia.

A Castalla han convocat una concentració per al dijous 26, a Ibi es farà el dimarts 31.


HORARI DEL PRE-LUMBREIRAS


Gràcies a Alacant Punk.

dilluns, 23 de gener del 2012

MANIFESTACIÓ CONTRA LES RETALLADES EN EDUCACIÓ

La manifestació per protestar contra les retallades en educació, convocada a tot el País Valencià aquest dissabte va ser tot un èxit (almenys en participació, està per vore si la mobilització donarà resultats per part dels polítics).
A Alacant es diu que acudiren unes 50.000 persones i es converteix en una de les manifestacions més nombroses vistes mai en la història de la ciutat. Quan els primers manifestants arribaven a la fi del recorregut, els últims encara estaven per eixir!

dijous, 19 de gener del 2012

SANT CANUT 2012

Dissabte 21 de gener 2012, de 19 a 24h.
Plaça 25 de maig, Alacant
Cultiva la teua vida, collita la teua llibertat!


Convoca: Alacannabis

TANQUEN MEGAUPLOAD

No acostumem a clavar notícies d'àmbit internacional, però aquesta, ens afecta a tots els usuaris d'internet i a tots els amants de descarregar continguts a la web. 
Els amants de la cultura lliure, més bé, del accés lliure i gratuït a ella, estan de dol. Hui a mort Megaupload després d'una operació "anti-descarregues" duta a terme per l'FBI, a Estats Units.
Açò ocorria un dia després de que 60.000 pàgines web tancaren en protesta per les noves lleis anti-pirateria que volen aprovar a eixe País.
Hi han set persones detingudes i acusades de diversos delictes, sobre tot contra els drets d'autor; se'ls acusa de haver provocat pèrdues valorades en 500 milions de dòlars als propietaris d'aquests drets.


Durant molts anys la SGAE ens a enganyat, ens a muntat els preus de la tecnologia per si de cas algú tenia la mala fe de piratejar amb eixos productes. Ningú deia res perquè el preu del delicte (piratejar) ja estava pagat (amb el cànon); es pot dir que era just pagar un cànon a canvi de tindre webs com la que hui mor.
I, si algun dia s'acaben estes pàgines, que passarà? Ens revelarem contra l'imperi restrictiu de la Societat d'Autors? En tot cas, comença la censura a la web, la que fa anys que està present, i que algun dia arribarà amb força.

dimecres, 18 de gener del 2012

MANIFESTACIÓ PER L'ESCOLA PÚBLICA

Dissabte 21 de gener, 18h.
Escala de l'IES Jorge Juan (Av. General Marvà), Alacant
Plaça de Sant Agustí, València
+ Inversió, + Qualitat, + Valencià, + Dignitat!

Convoca Plataforma per l'ensenyament públic, Escola Valenciana i alguns sindicats.
Contra les retallades, mobilització permanent!

+ BISBES RETRÒGRADS

Esta volta li toca al Bisbe de Còrdoba, Demetrio Fernández, que també es llueix amb la seua intervenció i les seues paraules públiques, de les quals està molt orgullós.
Aquestes són algunes de les seues intervencions i  frases cèlebres:

- “La incitación a la fornicación es continua en los medios de comunicación, en el cine, en la televisión, incluso en algunas escuelas de Secundaria”.
- “Algunas escuelas de Secundaria, dentro de los programas escolares” incitan a sus alumnos “a la fornicación”, de la que según sus consejos hay que "huir".
- La “fornicación” significa “una sexualidad desorganizada” y que esto es “como una bomba de mano que puede explotar en cualquier momento y herir al que la lleva consigo”.
- “La castidad es la virtud que educa la sexualidad haciéndola humana y sacándola de su más brutal animalidad”. Es decir, aquellos que se dedican al fornicio por el fornicio se convierten sencillamente en animales.
- “Cuando la sexualidad está bien encauzada, la persona vive en armonía, evitando toda provocación o violencia”.
- La sexualidad tiene tres estados. Primero, cuando una persona está soltera “no hay lugar para su ejercicio”. Segundo, cuando está casada tiene que saber “administrar sus impulsos en aras del amor auténtico”. Tercero, cuando una persona está consagrada su sexualidad está “sublimada en un amor más puro y oblativo”.
- “Los hijos de una familia como Dios manda crecen más sanos que los que están repartidos, y no saben de quién son”
- Ha defendido a los “mártires ejecutados solamente por ser cristianos” en la Guerra Civil
- Aseguró que la Unesco tiene un plan “para hacer que la mitad de la población sea homosexual”. porque esta inplantando “la ideología de género” en “nuestras escuelas”.

+Barbaritats:


Hace apenas un año, inició una campaña para que los católicos dejasen de llamar al templo más famoso de la ciudad Mezquita a secas y optasen por el más cristiano "Catedral" o, como mucho, "Catedral antigua mezquita aljama".

También ha atacado a los movimientos católicos de base y con arraigo social que han trabajado más en la calle que dentro de las iglesias:
- "Son grupos que se han apartado de la práctica de la comunión con los pastores en aras de una adultez del laico mal entendida. Grupos que no han tenido reparos en adoptar el análisis marxista en su lectura de la realidad y en su compromiso de acción [...] dejando progresivamente de ser cristianos"
- Estos grupos son "teológicamente protestantes, eclesialmente democraticistas, socialmente marxistas, moralmente subjetivistas y relativistas, ascéticamente pelagianos". Y, como si todo lo anterior fuera condenable, concluye: "Están expuestos a todos los virus de error que pululan en el ambiente y carecen de defensas propias en su organismo para recuperar la salud. Estos grupos no tienen futuro".

FRAGA: MOR UN ASSASSÍ

Passem una notícia del Diari "Público" a 18 de gener de 2012:
http://www.publico.es/espana/417425/el-dia-en-que-la-policia-de-fraga-disparo-contra-una-asamblea

El día en que la policía de Fraga disparó contra una asamblea

Las víctimas de la actuación policial del 3 de marzo de 1976 aún no han logrado juzgar a los responsables

Andoni Txasko, entonces un veinteañero que trabajaba de mecánico ajustador, recuerda los hechos como si hubieran ocurrido ayer. Era marzo de 1976 y Vitoria llevaba dos meses de huelgas.La patronal había prohibido que se siguieran celebrando asambleas en los centros de trabajo y entonces los obreros llamaron a la puerta de las iglesias. Los curas de barrio les recibieron con los brazos abiertos. Entre misa y misa, los bancos de las iglesias se echaban a un lado para que los trabajadores pudieran celebrar sus reuniones.

El 3 de marzo paró un gran número de empresas. Los agricultores, que habían estado apoyando con productos del campo a los huelguistas, se unieron a la movilización, junto a los estudiantes y algunos comerciantes. Aquella mañana, en la que se produjeron los primeros heridos de bala, fue premonitoria. Algunas iglesias fueron asaltadas por la policía, con armamento, violando el concordato que sólo permitía irrumpir en ellas en casos de extrema necesidad. Andoni tuvo que refugiarse en una de ellas.

Una vez llena la iglesia, la policía formó un cordón alrededor, y un cura se acercó con ánimo de parlamentar. "Aquí no está sucediendo nada excepcional, la gente está reunida tranquilamente", dijo el sacerdote a los agentes. "No van a salir", añadió. A las 17:00 horas comenzó una asamblea general en la iglesia de San Francisca, en la que los huelguistas se disponían a hacer una valoración de la jornada. La policía permitió que el lugar se llenase de trabajadores, quienes rebosaron el edificio, lo que obligó a muchos a quedarse fuera.

Entonces, la policía rompió las ventanas de la iglesia y comenzó a lanzar al interior varios botes de humo, lo que obligó a los congregados a salir, presas del pánico.

En ese momento, la policía abrió fuego contra los manifestantes y dejó un saldo dramático: tres muertos, decenas de heridos de bala, de los cuales dos de ellos acabarían falleciendo a causa de las heridas a lo largo del mes siguiente. Otras 68 personas recibieron heridas de diversa consideración. Andoni Txasko, aquella jornada, tuvo suerte, pero al día siguiente un grupo de agentes le golpeó en la cabeza hasta quitarle el 50% de la visión en uno de sus ojos (consulta aquí la resolución del Parlamento Vasco en la que Andoni Txasko relata los hechos)
[...]

Txasko está convencido que, aunque Manuel Fraga, entonces ministro de Gobernación —equivalente al actual ministro de Interior— en aquellos momentos se encontraba en Alemania, mantuvo una "comunicación constante y directa con el gobierno civil de Álava".
"Esa acción no se le ocurrió al capitán Quintana, que es el que mandaba la tropa, porque aquella encerrona, con disparos reales y provocando una matanza no pudo ser fruto de un calentón"

dilluns, 16 de gener del 2012

CONCURS MERUTS 2012

L'assemblea de joves Meruts ha realitzat un concurs de música on tot el món pot votar els 3 grups que més li agraden. Els 3 grups que resulten guanyadors del concurs tocaran al pròxim concert organitzat per l'assemblea de Meruts, el qual serà a Agullent el dia 3 de març, i on també tocarà Pirat's Sound Sistema i Zulu 9'30.

Ja està obert el plaç de votació i es pot fer en un moment a la seua pàgina: merutsfestival.com.
Hi han més de 30 grups, a vore si treuen algun guanyador de la contornà!

divendres, 13 de gener del 2012

LA ESGLÉSIA JUSTIFICA ABUSAR DEL COS DE LA DONA

Aquest vídeo ens arriba d'un anònim i hem decidit penjar-lo perquè, un cop més, explica de qui parlem quan tractem de l'església;  sobretot quan parlem d'algun pes pesat de la jerarquia eclesiàstica com un bisbe.


Bé, doncs el protagonista del vídeo és el arquebisbe de Granada i la seua declaració respecte al avortament és fulminant. Per a ell, les dones que avorten poden o deuen sofrir abusos per part de la figura de l'home, ja que així pagaran el mateix mal que han fet.
Impressionant, no hi han més paraules per descriure a aquest monstre menyspreable i inhumà. Només ell es mereix que abusen del seu cos i que el maltracten, o millor no perquè li agradaria! Depravat fastigós!

dijous, 12 de gener del 2012

+ CORRUPCIÓ A L'AJUNTAMENT

Notícia del Diari "El Mundo" a 12 de Gener 2012:

dimarts, 10 de gener del 2012

LA HIPOCRESIA DE LA DRETA

LE PEUPLE DE L'HERBE EN ALACANT

Divendres 3 de febrer 2012, s'obrin portes a les 22h.
Sala The One, Sant Vicent del Raspeig
Grups:
- Le Peuple de l'Herbe
- Dremen
- Beatmac
- Mr. Bubble

Entrada anticipada: 15€
Entrada taquilla: 18€

dilluns, 9 de gener del 2012

ROCKAFALLES 2012

9 i 10 de març 2012
Espai Deportiu de Carcaixent
Zona de acampada, preus populars, exposicions, xaranga, jams i concerts.
Divendres 9:
- La Raiz
- Ki Sap
- Debruces
- StereoZone
- Dj Jano & Julio


Dissabte 10:
- Boikot
- Hamlet
- Koma
- Segismundo Toxicomano
- Sujeto K
- Desera
- Orkesta Paraiso
- Alademoska
- Dj's


Preu Anticipada: 18€
Preu taquilla: 23€

dimarts, 3 de gener del 2012

ESTUDIANTS NO COMUNITARIS CONTRA LES CORDES

Els estudiants no comunitaris (que no pertanyen als països membres de la Unió Europea) estan en perill de no poder pagar les taxes universitàries. Açò és degut a que el Consell (en mans del PP, recordem-ho) vol aprovar una llei que oblige a aquestos estudiants a pagar la matrícula de forma íntegra; i no sols això, aquesta llei vol augmentar les taxes d'aquestos estudiants fins a 5 vegades. Així, les xifres a pagar de un sol cop estarien entre els 4000 i els 6000 euros anuals.

Esta és una de les lleis que està prevista d'aprovar aquest gener per amortitzar 20 milions d'euros del pressupost del Consell per a les universitats del País Valencià.
Són quasi un miler, els joves no comunitaris que es podran vore afectats a causa d'aquest tràmit. Un miler de joves estrangers que trien el sistema educatiu valencià per poder cursar un grau, màster o doctorat i que ara estan en perill de no poder continuar.

El dia 19 de desembre es va debatre per última vegada al ple que passaria amb esta partida de pressupostos plens de retallades pel 2012 però no ens ha arribat més informació de com va quedar finalment la negociació.


+ informació: Plataforma d'estudiants no comunitaris

dilluns, 2 de gener del 2012

ROSCÓ PER L'AUTOGESTIÓ

Divendres 6 de Gener 2012, 18h.
Hort Comunitari de les Carolines (entre carrers Julio Antonio i Jacinto Maltés), Alacant.
Xocolatada calenta amb un tros de roscó per 2€ que ajudaran a tirar endavant a l'Hort. A les 20h. es rifarà una cistella de Nadal de l'Hort.

ALCOI LLIURE DE TRANSGÈNICS

En el Ple del 24 de desembre, l’Ajuntament d’Alcoi va aprovar amb el vot favorable dels partits que componen el Govern Municipal (PSOE, Bloc Nacionalista Valencià i Esquerra Unida-L’Entesa) i l’oposició del PP una moció per a la declaració del municipi com a "Zona Lliure de Transgènics".

Aquesta moció ha estat impulsada pel Grup d’Ecologia i Medi Ambient d’#Acampadaalcoy i per la Colla Ecologista La Carrasca-Ecologistes en Acció, amb el suport de 18 entitats: associacions de veïns, sindicats agraris, etc.
La moció aprovada reconeix que l’alliberament d’organismes transgènics al medi ambient suposa un risc per a la biodiversitat i per a la salut, i pot provocar efectes irreversibles i imprevisibles sobre els ecosistemes afectats per aquesta contaminació genètica. A més, cada vegada hi ha més proves que desmenteixen els suposats avantatges dels aliments modificats genèticament. En contra del que es prometia, el seu cultiu no redueix la utilització d’agroquímics, el seu rendiment és igual o menor al de les varietats no modificades, no milloren la qualitat dels aliments i no contribueixen a eradicar la fam del món, ja que la major part del que es produeix es destina a l’alimentació del bestiar dirigit al consum de carn per part dels països rics.
A pesar d’això, a l’Estat espanyol es cultiva el 75% de tot el panís transgènic que es produeix a la UE, un panís que ja ha estat prohibit en 10 països de la UE (França, Grècia, Àustria, Hongria, Itàlia, Irlanda, Alemanya, Bulgària, Luxemburg i Polònia) en base a evidències científiques sobre els seus impactes ambientals i les seves incerteses sobre la salut pública.

Amb la declaració d’Alcoi com a "Zona Lliure de Transgènics", la ciutat s’afegeix a les més de més de 200 regions i més de 4.500 entitats locals de tota la Unió Europea que han pres mesures per sol•licitar la prohibició del cultiu de transgènics en el seu territori, i la xifra continua creixent. En el cas concret de l’Estat espanyol, 5 Comunitats Autònomes (Astúries, Euskadi, Illes Balears, Illes Canàries i Galícia), i també els Consells Insulars de Mallorca i Menorca, el Cabildo de Lanzarote, les autoritats provincials de la Diputació de Màlaga, i les Juntes Generals d’Àlaba i de Biscaia, s’han declarat ja en diferents graus com "Lliures de Transgènics". Pel que fa als municipis, més de 170 s’han sumat ja a aquesta iniciativa. Un dels recents és el municipi de Crevillent, que fa quasi dos mesos va aprovar per unanimitat (PP, PSOE, Bloc i Esquerra Unida) una moció presentada per la Colla Ecologista-Cultural “El Campanà” i l’associació TerraViva.
Els col•lectius promotors de la moció a Alcoi, que han dut a terme en els últims mesos diverses activitats informatives i reivindicatives per exigir una alimentació i una agricultura lliures de transgènics, han expressat en finalitzar el Ple la seua satisfacció per l’acord municipal. Així mateix, han agraït el suport de les nombroses entitats que s’han adherit a aquesta iniciativa i a totes les persones que han col•laborat en la campanya informativa.
També han anunciat que treballaran per estendre la declaració de "Zones Lliures de Transgènics" en altres poblacions veïnes i per impulsar una model d’agricultura ecològica i local, generadora de llocs de treball de qualitat, respectuosa amb el medi ambient i amb la salut d’agricultors i consumidors.

CANVIS A LA PRESENTACIÓ DEL LUMBREIRAS

El 4 de febrer tindrem a Villena un dels millors festivals que s'han celebrat a la zona des de fa molt de temps.
Serà la presentació del Festival punk Aupa Lumbreiras, el qual a sofrit uns canvis d'últim hora i és que Gatillazo no podrà actuar perquè un dels seus músics a tingut un accident que li impedeix tocar.
Al seu lloc tocarà EUKZ (El Último Ke Zierre). 


Entrada en taquilla: 25€
Entrada anticipada: 20€ + despeses (Halcón Viajes, Servei de informació Juvenil de Villena, ticketmaster.es)


Aquest és el cartell definitiu:

PUNK-HC A ALACANT

Divendres 6 de Gener 2012, 22h
Sala Zeppelin (c/ Manuel Antón 20), pel Mercat d'Alacant
Grups:
- Short Bus Window Lickers
- Sensa Yuma
- Punko!UK

Entrada: 6€
Entrada + Cd: 9€
Entrada + Lp: 12€