dissabte, 3 de desembre del 2011

1 ANY D'IBI ANTIFEIXISTA

Dins d'uns dies el bloc Ibi Antifeixista farà un any d'existència.

Des del bloc valorem molt positivament l'acollida que ha tingut, amb un nombre de lectors més alt cada setmana i amb una participació cada dia més activa. Nosaltres ens preocupem de bona gana que el bloc vaga endavant i continga totes les notícies i esdeveniments que ens pareixen interessants, i que pensem poden resultar interessants o útils per als lectors.

Com diem, el nombre d'usuaris del bloc és creixent. Al desembre passat i al gener i febrer del 2011, el nombre de gent que entrava al bloc fou d'unes 80 persones al mes. Ara eixa xifra és equivalent a la mitja aproximada de visites al dia. En els últims mesos el bloc a experimentat una gran crescuda, arribant aquest mes de novembre a les 2.200 visites.

Això respecte al bloc, respecte als usuaris s'ha de dir que són els que de veritat ens animen a seguir gràcies al seu seguiment, als seus comentaris i als mails que de quan en quan ens arriben. No hem d'oblidar que aquest bloc es creà sense ànim lucratiu i que seguirà així, la motivació no era ni de lluny econòmica. 
La motivació sempre ha segut que la gent (sobre tot d'Ibi, la Foia i la província) tinga accés a una plataforma on es mostren els esdeveniments alternatius que s'organitzen prop de casa, així com a algunes reflexions o crítiques socio-polítiques des d'un punt de vista reivindicatiu.

Per últim, a part dels usuaris (desconeguts per nosaltres) em de donar les gràcies a unes persones, col·lectius o blocs, que ens han ajudat molt i que han contat amb nosaltres. Aquests són: Mal de Cap Radio Show, l'Ateneu Escletxa d'Alacant, InfoPunt València, RadioAktiva Alcoi, Unitat Contra el Feixisme i el Racisme (Cantalunya), i en especial, a Alacant Punk.
No sabem si ens hi deixem algú...

Açò és tot, només afegir que per celebrar l'aniversari em canviat un poc l'estètica del bloc. Esperem que us agrade! Podrieu deixar les crítiques del nou estil als comentaris..., gràcies!

"No et conformes amb el que et donen, amb el que t'omplin el cap; pensa per tu mateix!".


7 comentaris:

  1. Bon treball, espere que que continue durant molt de temps!

    ResponElimina
  2. anim i a seguir, ho feu molt be
    mola molt l'estetica nova!

    ResponElimina
  3. enhorabona per aquest any, i que siguen molts més.

    ResponElimina
  4. Enhorabona i molta sort pel que vinga, tens el nostre suport. Gracies per currar informant.

    ResponElimina
  5. Moltes gràcies per tot el que has fet, estem encantats de la bona relació que tenim amb ibi antifeixista i enhorabona per eixe any, que siguen molts més. Estem ací per al que vullgues.

    Ibi, La Foia de Castalla, Alacant i el País Valencià sempre antifeixista!

    ResponElimina
  6. Enhorabona també pel bloc! Ja saps que a Ibi agrada molt aclarir i a vegades em pregunte qui eres :) Bé, això és el que menys importa en realitat. Com a suggeriment per millorar, et diria que passares els textos pel corrector de Softcatalà abans de publicar-los, t'estalviaràs moltes errates ;) http://www.softcatala.org/corrector_ortogràfic

    ResponElimina
  7. Moltes gràcies pel suggeriment. A vegades tenim que tirar ma dels traductors i no sabíem que existia el SoftCatalà, ens ve de luxe.
    De tota manera, ens agrada prou anar escrivint a pèl en la nostra llengua, perquè així anem aprenent; una de les motivacions personals per fer aquest bloc va ser millorar el nostre nivell de català escrit, cosa que fèiem a un nivell molt baix i que poc a poc anem millorant.
    De totes formes et farem cas i passarem els textos pel programa!

    Respecte al tema de saber qui som, crec que tu mateix ho dius, no es rellevant, preferim seguir escrivint en la penombra :)

    Salut i gràcies!

    ResponElimina