diumenge, 4 de desembre del 2011

PARCEL·LES DESTRUÏDES = URBANITZACIONS A MEITAT

Perquè el Ajuntament a permès destruir tot els bancals de la zona del Pont Picó per urbanitzar? A primera vista no pareix que hi haja que donar-li més importància al tema, simplement és una ampliació del poble que tard o pronte tenia que produir-se...

Però des d'Ibi Antifeixista si que ens plantegem una qüestió: Perquè es tenia que destruir altra zona del poble per edificar quan l'Alamí ja està preparat i no te ni una casa? Pot ser que ara el que dona diners a polítics i empresaris especuladors ja no és construir cases i edificis, sinó carrers asfaltats i buits. 
No és mala idea si pensem que almenys els lladres que roben el coure de les urbanitzacions buides podran seguir menjant!
De tota manera si la teoria de guanyar diners amb fer carrers buits és veritat, quan arribe el pròxim "boom" econòmic ens quedarem sense terme.

Canviant un poc de tema (però seguint amb la construcció), també agrair a la Conselleria el retard en el pagament a la constructora que s'encarrega del "Tourist Info". Gràcies a no poder pagar-lis fins a 2013 la empresa a decidit que no es fa càrrec de les obres (ja començades), retirant-se i renunciant a continuar.
Després de 5 mesos d'obres, ara es paren, fins que se'ls adjudique un altra empresa.

Cada poble té el que es mereix? No ho se, però seguirem votant al PutoPaís, no? 
Ara ja tenim 2 obres començades, dels quals una es queda a meitat (sense contar amb la destrossa de l'Alamí), que passarà amb l'altra?


1 comentari:

  1. la pregunta es: per a que volem altra oficina de turisme si ja nya una i sempre esta buida??, no es donen compte que la gent mai vindra a fer turisme a aquesta ciutat dormitori que ens han creat els lladres estos, el unic que volen es inflarse les bujaques a costa dels iberuts-iberudes...quina colla de mamons

    ResponElimina