dilluns, 16 de maig del 2011

MANIFESTACIÓ DEMOCRÀCIA REIAL JA! A ALACANT


Ahir, diumenge 15 de maig és va celebrar aquesta manifestació que va sortir almenys en 60 ciutats espanyoles més de forma coordinada.


A Alacant èxit d’assistència a aquesta manifestació ciutadana indignada pels polítics del sistema i el seu amos els banquers. Vora 2400 persones van acabar la manifestació on es va llegir el manifest de l’organització.
La gent assistent va fer una valoració positiva. Molta gent jove, gent amb contractes precaris i gent que feia temps que no participava en una manifestació. Els crits contra els bancs van ser els més aceptats. “Bote, bote, bote, banquer qui no bote”, “no hay pan para tanto chorizo”, “A, Anti, Anticapitalistes”. Crits contra el binomi PP-PSOE van tenir presència. Alguns crits de “esquerra i dreta tot es corrupció” van durar molt poc. No hi van haver pancartes de grups polítics i la gent ho valorà positivament. El concert previst va ser prohibit per l’ajuntament. La gent impulsora té la intenció de mantenir la dinàmica de concentracions.



Noticia al diari "Información": Punxar ací per llegir

1 comentari:

  1. El diario Republica.com aplaude vuestra iniciativa de “democracia real ya” y quiere ofreceros para vuestra reflexión y debate si lo consideráis oportuno nuestra propuesta de 10 puntos para la reforma democrática, que están en nuestra edición de hoy y forman parte de nuestra línea editorial:


    http://www.republica.com/2011/05/16/republica-com-propone-10-puntos-para-la-reforma-democratica/

    ResponElimina