dissabte, 21 de maig del 2011

ACCIÓ CONTRA L'EXÈRCIT A LA FIRA EDUCAEMPLEA DE ALACANT


Ahir, dia 20, l'exèrcit ha aprofitat la celebració de Educaemplea en la Institució Firal Alicantina per proposar-se com alternativa de futur per als adolescents.
L’Assemblea de Maulets de l’Alacantí, el Grupo Antimilitarista Tortuga i altres simpatizantes també han aprofitat l'ocasió per mostrar la seua disconformitat amb aquest acte.
Han arribat amb consignes com “Cap exèrcit defensa la Pau” i “Tria el teu futur: Obeir i callar. Pensar i actuar”, i han animat a participar i expressar-se a tot aquell que hi volia.

Lamenten la actitud xulesca i un tant violenta d'un policia que ha apartat bruscament el megàfon que li oferien; la forma en que han identificat a un company sense aportar motius i el que ha costat que ho feren ells, i el comportament de alguna treballadora de seguretat privada que s'excedia en les seues funcions.

Després de pegar una volta per la fira han descobert altre stand de la Policia Nacional Espanyola, on han seguit criticant que els cossos armats de l'Estat estiguen presents a aquesta fira com una opció de formació per als adolescents.
Per últim van eixir al carrer amb el recolsament dels joves per llegir el seu manifest. Quan els activistes se'n anaven la policia els ha parat amb els cotxes per registrar-los i furtar-los part del seu material.

1 comentari: