dilluns, 21 d’abril del 2014

LLIBERTAT DETINGUXS 22M

Arrel les Marxes de la Dignitat del 22 de març a Madrit deteniren a 2 joves, que encara hui permaneixen a presó, aquest és el comunicat de la plataforma per la llibertat i absolució dels 2 detinguts:

"El passat 4 d’abril els cossos de repressió de l’Estat Espanyol van posar en marxa l’anomenada operació “Puma 70” amb la finalitat de detenir, imputar, acovardir i criminalitzar el màxim nombre de persones possible. Aquesta persecució, amb clars aires de venjança policial, ha tingut com a resultat l’ingrés en presó preventiva de l’Ismael, un jove de 18 anys veí d’una localitat del sur de Madrid.

Exigim la immediata posada en llibertat sense càrrecs i l’absolució de l’Isma. El nostre company s’ha convertit en un dels objectius de repressió de l’Estat Espanyol gràcies, en gran mesura, a la criminalització dels mitjans de desinformació que estan al seu servei.
Per descomptat, també exigim que es respecti el principi bàsic de presumpció d’innocència que moltes persones i mitjans han optat per negar-li.

No ens estarem de braços creuats davant d’aquests intents d’atemorir a tots/es els/es qui lluiten contra la dictadura del capital i les seves injustícies. L’autodefensa dels pobles i dels individus contra tota tirania és un dret fonamental al que no renunciarem mai. El seu autoritarisme no és més que una altra prova de que aquest sistema només es pot mantenir mitjançant la violència i la repressió policial.

Des de la Plataforma por la Libertad de Isma, fem una crida de solidaritat a tots/es vosaltres i, molt especialment, a aquelles persones que van decidir manifestar-se el 22 de març a Madrid per a que, entre tots/es, puguem alliberar a l’Ismael del segrest que pateix. Les Marxes per la Dignitat no poden desentendre’s del nostre company, i els demanem que facin tot el possible per l’alliberament de l’Ismael.

Aquesta persecució a tota persona que es rebel·li contra el règim establert no ha de fer més que augmentar la nostra força i unitat, i per això no descansarem fins aconseguir la llibertat i l’absolució de l’Isma."

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada