dilluns, 5 de novembre del 2012

TANQUEN LES FARMÀCIES AL PAÍS VALENCIÀ

Notícia de Vilaweb.cat:

Les farmàcies del País Valencià comencen avui un tancament patronal indefinit, com van aprovar la setmana passada en assemblea. Dos establiments de cada tres tancaran per torns rotatoris en senyal de protesta perquè la Generalitat no els paga les factures. La intenció és de mantenir la vaga fins que el Consell no els aboni íntegres els 500 milions corresponents a les factures acumulades des del maig.

Fa mesos que els farmacèutics valencians protesten contra la morositat del govern; més ençà, a mitjan octubre, van avisar que, si no cobraven abans d'acabar el mes, podria haver-hi manca de proveïment general perquè als farmacèutics 'ja no tenien diners per a comprar més medicaments'.

Consideren 'incomprensible' que, en el primer tram del fons de liquiditat autonòmic, la Generalitat no hi hagi inclòs sinó 'una factura de les cinc i mitja que deu a les oficines de farmàcia', a les quals s'ha d'afegir la de les receptes servides al setembre.

En una situació 'd'autèntica emergència', i a fi d'evitar el col·lapse total de la prestació farmacèutica, el Consell de col·legis i la Confederació Empresarial de Farmacèutics han decidit un tancament patronal indefinit 'fins que no s'aboni l'import total del deute de la Generalitat, o que una nova assemblea decideixi la suspensió o anul·lació d'aquesta mesura'

Ací podeu descarregar els horaris de les farmàcies que quedaran obertes a la província d'Alacant del 5 al 9 de novembre: Descarregar horaris.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada