divendres, 9 de novembre del 2012

PER ALS AFECTATS DEL SOMRIU

Ja hi ha data per a la nova edició del SomRiu. El festival tindrà lloc al juny de 2013, i les entrades sortiran a la venda el proper 1 de març. Per a aquells/as que ja teniu entrada o polsera de la passada edició cancel·lada per les males condicions meteorológiques, us indiquem els passos a seguir per aconseguir la nova entrada segons diferents casos:

1. Si no vas arribar a validar la teva entrada (i no la vas convertir en polsera) i la vas adquirir en un punt de venda físic: A partir de que es posin a la venda les noves entrades, podràs acudir al local on vas comprar la teva anterior entrada i canviar-la per una nova.

2. Si no vas arribar a validar la teva entrada (i no la vas convertir en polsera) i la vas adquirir en un punt de venda online: A partir de que es posin a la venda les noves entrades rebràs un email amb el teu nou codi d'entrada.

3. Si per contra ja vas validar la teva entrada i conserves només la polsera, el mateix dia del Festival en la recepció del Càmping podràs canviar-la per la teva nova entrada.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada