dimarts, 11 de setembre del 2012

APAREIX UNA WEB PER COORDINAR EL VOLUNTARIAT PER A LA REPOBLACIÓ DE MARIOLA

A la web et pots inscriure per col·laborar de forma voluntària a les feines de repoblació que es duran a terme quan el terreny estiga preparat (ja que hi ha que esperar entre 12 i 24 mesos després de l'incendi).
La ajuda prestada es pot realitzar de tres formes on tu tries la que vulgues: aportar la teua mà d'obra, contribuir amb ferramentes i eines per a les labors de repoblació, o aportar coneixements de diversos aspectes: forestals, biològics, etc. 
Ací vos deixem la descripció que donen al portal de la web:

"En voluntarisamariola.org ens dirigim a aquelles persones que tracten d'oferir ajuda d'alguna manera per a recolzar d'alguna forma en la repoblació de les zones afectades pels incendis de les comarques de l'Alcoia, el Comtat...

Hem pensat que l'ajuda es podria dividir en tres blocs, Mà d'obra, Informació, Ferramentes i materials per a la repoblació. Tria en quin d'aquestos tres blocs t'agradaria col·laborar.

Sabem que no és una tasca fàcil ni que es puga prendre a la lleugera, però comptant amb que molta gent vol col·laborar, hem decidit crear esta plataforma per a poder gestionar un poc l'informació i el contacte de la gent. Amb tota aquesta informació organitzada i classificada es podrà informar de les associacions o organismes que es estiguen encarregats de la repoblació, per tal d'ajudar-los.

Hem posat a la vostra disposició una adreça de correu, perquè podeu posar-vos en contacte amb nosaltres en el cas que tingueu cap dubte o sugeriment. Aquesta direcció l'anem comprovant regularment i intentarem contestar-vos amb la major brevetat possible.

Podeu escriure'ns a contacte@voluntarisamariola.org"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada