dimecres, 25 d’abril del 2012

MOSSOS: POR SOCIAL I VULNERACIÓ DELS DRETS

Ja sabem com actuen els nazis dels Mossos d'Esquadra a Catalunya, gossos al servei d'un govern de i per a  rics. Ja sabem que al seu treball no existeix la ètica ni el sentit comú, només la paraula d'un superior, un superior que només velarà pels seus interessos i pel dels grans empresaris (pel compte que li trau).


Bé, doncs l'última violació dels drets ciutadans que estan duen a terme és la d'obrir una web de col·laboració ciutadana on exposen les fotos de les persones que van ser captades per les càmeres a alguna de les revoltes socials que s'han produït. Així qualsevol usuari pot ajudar a identificar a estes persones, que en principi presenten com a bojos violents que provoquen el pànic social.
D'aquesta forma s'està atemptant contra la intimitat i integritat dels ciutadans que van decidir eixir a protestar, per exemple, el dia de la Vaga General. A l'hora es crea la por entre joves i ciutadans quan de protestar es tracta, ja que la teua cara pot acabar a Internet amb un formulari baix, per a que el teu veí puga reconèixer-la i denunciar-te. Total solidaritat entre ciutadans! 

Podeu vore la web punxant ACÍ

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada