dimecres, 8 de gener del 2014

A QUI ENS VOLEM SEMBLAR?

Pareix que a vegades Alemanya se'ns presenta com un estat idíl·lic on la societat conviu en pau, on no existeix el malestar, on els governs treballen per al poble... Un sistema que se'ns posa com a exemple i al que actualment intentem copiar en moltes formes.

Doncs, mentre els mitjans de comunicació li donen importància a l'accident de Merkel, açò fa ella: tancar el centre social i cultural Rote Flora, als barris centrals d'Hamburg (St. Pauli, Altona y Sternschanze).
Però gràcies al fort suport que tenen els moviments autogestionats a algunes ciutats d'Alemanya, s'organitzà una concentració com a resposta al desnonament.
El resultat ha segut que la ciutat active el Gefahrengebiet, una mesura de control social que s'inventaren a 2005 per la qual qualsevol persona pot ser identificada, registrada i detesa sense necessitat de sospites prèvies

Així és com permaneixen encara a estos barris d'Hamburg, controlats per la policia o en estat d'excepció, mesura que afecta 100.000 habitants de la ciutat.
Sí, aquest és l'estat utòpic que tot@s desitgem! (Almenys el control social es fa explicit amb l'anunci del Gefahrengebiet, no és encobert i real a la pràctica, com ací...)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada