dijous, 24 de gener de 2013

ELS SOCIS D'ACPV VOTEN A FAVOR DE REOBRIR TV3 AL PAÍS VALENCIÀ


Després de la sentència del Tribunal Suprem que el passat mes de desembre va donar la raó a Acció Cultural del País Valencià (ACPV) en el sentit que la Generalitat valenciana mai no ha tingut potestat per a sancionar-nos per les emissions de TV3 al País Valencià, i que va anul·lar l’expedient administratiu imposat contra l’entitat pel president Camps, la Junta Directiva d’ACPV es va reunir de forma extraordinària el dia 19 de desembre per a valorar el pronunciament del tribunal i les seues implicacions.

En aquesta reunió es va acordar, primer, reclamar al Govern valencià el retorn dels 303.000 € pagats per l’entitat en concepte d’aquesta sanció, pagada en un context de crisi que ha tingut- i té encara un greu impacte en l’economia de l’entitat pels impagaments de les ajudes ja concedides i la forta retallada de les aportacions per part de totes les administracions. 

ACPV va valorar l’opció de la reobertura de les emissions de TV3 al País Valencià, tot tenint en compte, d’una banda, el risc d’una possible sanció per part del Ministeri d’Indústria, i d’una altra el compromís contret per l’entitat amb els seus socis i, en general, amb les 651.650 persones que van signar la Iniciativa Legislativa Popular “Televisió sense Fronteres”.
La Junta va acordar de realitzar una consulta entre els seus socis i assumir i fer seua la decisió que aquests majoritàriament prengueren.

Finalment realitzat el recompte dels vots, el 90% s’ha pronunciat a favor de la reobertura, el 3% en contra i el 7% s’ha abstingut.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada