divendres, 17 de febrer del 2012

SOLIDARITAT AMB ELS JOVES DETINGUTS A VALÈNCIA

Ahir al col·legi Lluís Vives de València els estudiants es mobilitzaren per protestar contra les retallades en educació. Els estudiants tallaren l'avinguda de Xàtiva al tràfic; aquesta mobilització va atraure un fum de policia espanyola, la qual va carregar contra els estudiants.
Hi ha que dir que la majoria dels estudiants presents eren menors d'edat, i els que no, rondaven la vintena d'anys ja que l'IES Lluís Vives és un centre d'educació secundaria i batxillerat.
La brutalitat policial tornà a estar present i es saldà amb sis detinguts, els quals foren clavats al calabós ahir al migdia i on encara estan (han passat la nit allí). S'espera que hui tinguen un judici per desobediència a l'autoritat i altres falses acusacions.
S'han preparat alguns actes de solidaritat amb aquests companys.

Durant aquesta època de manifestacions són ja moltes les persones detingudes, humiliades, denunciades, torturades, etc, per la policia. Mentre, les víctimes no hi poden fer res; damunt, la seua veu està silenciada.
Cada vegada és més perillós manifestar-se i cridar al carrer, sense fer mal a ningú. Cada vegada se'ns esfuma més la llibertat per poder expressar el nostre descontent sobre algun motiu, dret declarat a la seua benvolguda Constitució. I tot açò per la por a ser detingut o denunciat i patir un judici ràpid contra l'autoritat, contra la que no hi ha res a fer.

Solidaritat amb els sis detinguts a València!
PROU DE DETENCIONS ALEATÒRIES! PROU DE FALSES ACUSACIONS!
Defenem els nostres drets i la nostra llibertat, perquè estar manifestant-se per tindre una escola pública i amb llum no és un delicte!

Els estudiants reben porrades mentre protesten per poder donar classe en condicions normals.
Els estudiants veuen com es tanca qualssevol possibilitat d'accés laboral al sector públic mentre les úniques oposicions que segueixen obertes són les de policia o soldat.
Tot pareix estar regirat però no, és símptoma de que venen temps de censura i repressió...

Estudiants maltractats per animals i bèsties! Xiques i xics de menys de vint anys enduent-se porrades gratuïtes... 
Si algú li diu "animals" o "bèsties" als maderos penseu que no ho haveu inventat vosaltres, ho han inventat ells!

Ja podreu fills de puta! Homes adults i armats contra xiquets!
No sou persones, sou gossos alimentats de la mà de corruptes i feixistes!

2 comentaris: