dilluns, 7 de novembre del 2011

UN POC DE MUSIKETA...


Cada vegada hi han més grups que pengen la seua discografia de forma lliure a la web; cada vegada hi han més músics i grups que opten per compartir la seua música com a mètode per donar-se a conèixer; per mantindre l'autoria i una certa protecció ja existeixen formules com les llicències Creative Commons o altres, que permeten la distribució mantenin l'autoria.

Sense més rollos vos deixem l'enllaç a la web de 3 grups (Dekrèpits, Iratxo i Ki Sap), que com comentem, deixen a la mà de qui ho desitje tota la seua discografia. Presiona la imatge per entrar a la web, només tens que anar a la secció de descarregues i a baixar!




7 comentaris:

  1. Esta es toda la música? Como se os ve el plumero colega, mejor cámbiale el nombre al blog y que se llame ibicatalanista...

    ResponElimina
  2. Un comentario muy constructivo, di que sí!

    ResponElimina
  3. Ah! i perdona por no colgar música a gusto de todos, en la próxima entrada pondre Batallón de Castigo y Estirpe Imperial ok?

    ResponElimina
  4. menut garrulo!! has demostrat la clase de POBLUSO patan que eres!!!

    i per cert NO MOS FAREU ESPANYOLS
    visca la terra lliure i la musica jamaicana

    ResponElimina
  5. uy si! Iratxo catalanistas. A ver si antes de hablar nos informamos un poco.

    ResponElimina
  6. Tu millor te'n podries anar al blog de Alianza Naional o Espanya 2000.
    IBI ANTIFA SEMPRE

    ResponElimina
  7. eres un payaso i si no es del teu gust este blog no entres . Fes tu uno de com cascasela que per lo que veig es lo unic que fas

    ResponElimina