dimarts, 22 de novembre del 2011

JOVE ELX = METROSEXUALS

Aquesta notícia ens la passa el company d'Alacant Punk per alertar-nos que els ilicitans de la Jove Elx van estar assaltant amb pintades neonazis el centre d'Alacant; açò va succeir el cap de setmana passat.
Ens passa la notícia per donar-li un poc de difusió i per que mostrem el rebuig a aquest tipus d'actes i de gent. A continuació penge un dels comentaris que els usuaris han fet, té un fragment molt bo que li dona títol a la notícia:

"Como ilicitano que soy me da vergüenza ajena ver esa foto. Por suerte cada vez son menos. Los más mayores se dedican más a otras cosas y los más pequeños son una especie de nazis metrosexuales. Hay que acabar con esta escoria que invade España amparandose en equipos de fútbol.Hay que combatirlos desdeya y no dejarles ni un ápice de posibilidad de renacer. Elche contra el fascismo. Alicante contra el fascismo. Todos contra el fascismo."

6 comentaris:

  1. Vos anime a tots i totes els antifeixistes del vostre poble a vindre a Alacant este diumenge per a humillar i si podem engantxar a eixos fills de putes!
    ALACANT és ANTINAZI, PUTA JOVE ELX

    ResponElimina
  2. pot haver enfrentaments ? aviseu
    hools hercules antifeixites

    ResponElimina
  3. jajaja me encantan estas pintadas y ver como se joden las putitas de alicante, ya os queda menos para ver a la jove, bastardos!

    ELX NEONAZI, ESPAÑA NEONAZI

    ResponElimina
  4. que llastima que ja no estiguen els herculigans!!
    des d'ibi anirem animar!! contra la putajove!!
    "DETOT" ANTIFEIXISTA!!!

    ResponElimina
  5. tu el de elx neonazi espanya neonazi porque no te vas a nicaragua i nos dejas en paz i te mueres del assco puto neanderthal fracasao seguro que a tu tatarabuela se la follaron los moros o los judios que llenaban las calles de tu pestosa ciudad
    pon tu nombre por lo menos cobarde PAYASO

    ResponElimina
  6. elx neonazi =
    homo antisapiens =
    fascistas metrosexuales que le dan a la coca!=
    Eskoria del sistema =
    Verwenza del pueblo i de la clase obrera!!

    L'extrema dreta està acabada!
    Tireu a votar al PP fills de puta!

    ResponElimina