dimecres, 9 de novembre del 2011

ELS ASSUTS DE BANYERES BAIX PROTECCIÓ


Des de que vam crear Ibi Antifeixista hem tingut sempre l'enllaç a la web de La Plataforma en Defensa dels Assuts de Banyeres; una web on es podia signar per recolzar la iniciativa de preservar tant els assuts com les arquitectures aqüíferes i el entorn del riu Vinalopó a la comarca on naix.


Després de arreplegar 2000 firmes, l'ajuntament de Banyeres decidí també recolzar la Plataforma, obtenint el suport la Universitat d'Alacant i del Consell Valencià de Cultura, suport que donaria l'aval per demanar a la Generalitat la declaració de BIC (Bé d'Interés Cultural) per als assuts.
D'aquesta forma, una llei (o el que fos) que venia imposada des del Ministeri de Medi Ambient fou parada i revisada per una Plataforma Local que no parà de fer força, i que encara no a parat.


Tot açò és un acomiadament al enllaç de la Plataforma. Com que han aconseguit el seu objectiu nosaltres eliminarem l'enllaç, això sí, manant-lis un missatge d'enhorabona i esperant que la nostra difusió els haja servit, encara que siga de poquet.

1 comentari:

  1. Hola os presento una web que igual os gustaria enlazar y hablar de ella, Ibi tiene su hueco en ella:
    http://www.grabatupleno.es

    ResponElimina