dilluns, 6 de juny del 2011

REBUIG A FONT DE MORA DURANT LES TROBADES A IBI


El dissabte 4 de juny es van celebrar a Ibi les trobades d'escoles valencianes amb un gran numero de assistents i una elevada participació ciutadana.
Durant les trobades vam poder escoltar un manifest en el que es rebutjava la nova linea d'ensenyament que el Conseller vol dur a terme per maltractar la nostra llengua; aquest manifest es va llegir a la EPA (Educació de Persones Adultes) pel matí a càrrec del seu Director.
A Relleu, el altre poble on es celebraven les trobades, el alcalde (del PP) va prohibir llegir aquest manifest. Açò va ser un acte de censura i manipulació que tot el poble va poder vore.


PP DE IBI = HIPÒCRITES
A Ibi, durant tot el dia vam vore polítics del Partit Popular amb la samarreta de les XXVII Trobades mentre molts ens preguntàvem: "Com podeu ser tan hipòcrites??". No fa vergonya publicitar una organització a la qual tens pensat fulminar. No és això la hipocresia?
Un dels moments més reivindicatius es va produir a la nit, quan la colla de dimonis rafolins encarregada dels correfocs baixà amb cordes pel campanar de l'església  portant una pancarta que deia: "FONT DE MORA DIMISSIÓ" i mostrava la foto del Conseller penjada cap per avall.

2 comentaris:

  1. PP DE IBI I PP EN GENERAL= HIPÒCRITES

    Com sempre la mateixa merda.

    ResponElimina
  2. http://www.democraciarealya.es/

    nova convocatòria per al 19 de Juny!

    ResponElimina