dilluns, 4 d’abril del 2011

ESTADÍSTIQUES D'INTERÈS (DEUTES ALS BANCS)


1- Deute del País Valencià als bancs de l'any 1995 al 2010 (font: Banc d'Espanya)
2- Deute de Ibi als bancs de 2001 a 2010 (font: Comptabilitat de l'ajuntament d'Ibi)


Dues administracions estan governades per la hipocresia i la corrupció, el PP valencià (una pel president Camps i l'altra per l'alcaldessa Maite Parra)
-----------------------------------------------------------------

Els ciutadans només veuen les obres inaugurades als seus pobles així com la Fórmula 1, la Volvo, la Copa Orange, la Ciutat de les Arts i les Ciències i els polèmics projectes de Calatrava (al qual ja dedicaré una entrada), etc. 
Els ciutadans pensen que som pioners al conjunt d'Espanya, i Canal 9 va més enllà i els fa pensar que ho som a Europa. Però, i les inversions en Sanitat, Educació i Serveis Socials? Les mega-estructures comentades abans porten diners a la regió?


Caldria començar a saber (i criticar) que aquestes inversions milionàries només donen els diners a les empreses que desenvolupen els projectes, que son a la volta empreses a nom dels polítics del PP i les seues families.
Si analitzem la situació observarem com es una cadena en la que els diners sempre passen per les mateixes mans, sense arribar mai a serveis públics i socials.
Mai serem pioners en res si les inversions no arriben a la seua destinació, i més quan aquestes anaven destinades al desenvolupament estructural.
Tampoc mai serem pioners si els polítics no son capaços de defendre la cultura del poble.

 

1 comentari: