dimarts, 24 de desembre del 2013

#ABAJOELREGIMEN

L'acció tracta d'apagar la televisió durant el missatge nadalenc del rei, per mostrar el nostre rebuig a la monàrquia i als falsos discursos esperançadors, als quals someten a la classe obrera continuament a través de la "caixa tonta" i demés mitjans desinformatius!

dilluns, 16 de desembre del 2013

COMUNICAT DEL COL·LECTIU SAGINOSA SOBRE LA SEUA EXPULSIÓ DE L'ERMITA DE SANTA LLÚCIA

El novembre de l'any passat, se li concedia al Col·lectiu Saginosa l'ús de l'ermita de Santa Llúcia per a recuperar la figura de l'ermità. Després d'uns suposats informes d'habitabilitat de la casa adossada a l'ermita i amb una concessió per un any prorrogable si es complien les condicions pactades, dos persones del Col·lectiu (que van ser Lucía i Guillem) podrien viure allà a canvi que s'encarregaren de mantindre l'entorn net, atendre les visites a l'ermita, etc. d'este paratge que és Bé d'Interés Cultural. Això es va recollir com a notícia en mitjans com l'Información: http://www.diarioinformacion.com/alcoy/2012/12/16/ermitanos-siglo-xxi/1325641.html
Després de quatre mesos d'inversió de moltíssim de temps i diners personals (arreglant el terra, rascant, netejant i pintant una casa que suposadament estava habitable) i l'ajuda de familiars i amics, Lucía i Guillem van entrar a viure allà.

Des del març ençà, s'ha embossar el pou cec i hi ha hagut fins quatre rebentades de la canonada d'aigua potable, amb els consegüents períodes de reparació de fins a tres setmanes, cosa que ha fet que a data de novembre d'enguany només hagen pogut viure 2 mesos allà.
Mentrestant els dos nous santalluciers han anat complint amb les seues obligacions de cura de l'ermita i de l'entorn i han fet diversos informes que han enviat a l'Ajuntament, sense rebre cap resposta. Després de l'última rebentada de la canonada, a finals d'agost, l'Ajuntament no ha fet res i per a sorpresa de tot el Col·lectiu van rebre una carta de l'Ajuntament donant per finalitzat el conveni.
Lucía i Guillem van elaborar un escrit en què exposaven tota la faena feta i la necessitat de la figura dels ermitans, tot remarcant els aspectes positius per a un Bé d'Interés Cultural del poble com és l'ermita de Santa Llúcia, i l'única resposta de l'Ajuntament ha sigut dir-los que han de pagar la llum i l'aigua i demanar-los les claus, que han hagut d'entregar.

El Col·lectiu Saginosa volem manifestar la nostra indignació per aquesta actitud dels Governants del nostre poble, que en cap moment han respost cap dels escrits presentats, que ni s'han dignat a convocar els nostres companys a una reunió en què se'ls explicara l'estat de les coses, que al nostre parer simplement ens han utilitzat per deixar aquella casa en bones condicions. Volem que el poble d'Ibi sàpiga el que ha passat i per això adjuntem esta carta que han escrit Lucía i Guillem. En estes dates de les festes d'hivern Santa Llúcia hauria de ser notícia per coses positives, però no pot ser així. Nosaltres seguirem reivindicant el que creiem que és just i que posa en valor el nostre ric patrimoni.

Podeu veure la carta ACÍ


dimarts, 10 de desembre del 2013

II FESTIVAL KOSTRAENPUS - FESTA DE PRESENTACIÓ

Ja tenim ací la festa de presentació del festival Kostraenpus, que aquest any ens va sorprende a Benasau gràcies a la iniciativa d'uns quants joves de la muntanya.
Al prekostra contarem amb uns quants grups locals!

Dissabte 28 de desembre 2013, a partir de les 19h fins que tanquen a les tantes.
Pub Tic Tac, Banyeres de Mariola.
Grups:
- Rekolekta pa 1 Birra
- Derrumbre
- Los Killing Calacas
- Infekzión vaginal
- Zeniza de peta (sendra de balí)
- Defectos secundarios
- Estado de alerta

Entrada lliure!

BUS AL FESTIVERN DES D'IBI

S'està organitzant un autobus per anar al Festivern ja que per esta zona hi ha prou gent interessada.

El bus eixiria des d'ibi el dia 30 i tornaria el dia 1 després de passar un cap d'any diferent i alternatiu. El preu rondaria el 15 €