dijous, 31 de gener del 2013

VETLLADA ANTIMILITARISTA A ALACANT

Divendres 1 de febrer de 2013, Alacant.

9’00 h. Davant la porta de la presó de Foncalent:
Concentració en solidaritat amb les persones preses: “La presó destrueix a les persones i no resol els problemes”.

11’00 h. Entrada de la Sucursal de Bankia en l'Av. de l'Estació:
Xerra-col·loqui: “Bancs i comerç d'armes. La banca té les mans tacades de sang”

13’00 h Menjador Social (c/ Alcalá Galiano 85):
Acte de denúncia: “L'exèrcit devora els nostres recursos. Despesa militar 0%”
Porta't el teu menjar de cabaset i la compartirem en el menjador.

20’30 h. Local de la Taula del Carnestoltes. (c/ Sergent Vaíllo 26, b):
Vetllada antimilitarista. Hi haurà jocs cooperatius per a nenes i majors. 
Actuació de cantautors: Albina i Romano.

La participació en tots els actes és completament lliure i gratuïta.


EL PP PORTA JA MOLTS ANYS ESTAFANT

Aquesta vegada no parlem únicament de l'alcaldessa Mayte Parra, parlem de tota la cúpula catòlica-conservadora del partit popular espanyol.

Fa dies que veiem als mitjans notícies sobre Bárcenas. Per a alguns aquest no era més que altre cas de corrupció, estafa, evasió fiscal, robatori, com vulgueu dir-ho. Sent del País Valencià, i encara més, de la província d'Alacant, açò no ens deuria sobresaltar massa ja que estem acostumats.
Recordeu que els últims representants del poble han segut Zaplana i Camps... Amb això ja està tot dit, no? Un va cremar la serra de Benidorm per plantar-se les seues urbanitzacions i l'altre li la xuplava a "El Bigotes" (crec que ningú nascut a l'estat té tanta pinta de mafiós excepte aquest tipo i Fabra).

Tornem perquè si parlem de la Terra i els polítics ens perdrem. Aquest cas de corrupció del que parlàvem a donat hui una gran sorpresa, a desvelat que al PP s'han estat pagant sobresous en negre durant molts anys. I açò no té res a veure amb els fons rebuts de l'estat pel finançament públic als partits, açò són donacions d'empreses constructores!

Sí, els polítics s'encarregaven de requalificar terrenys per deixar via lliure a les constructores, així cobraven una super-donació mentre que les empreses feien el que volien, inclòs vendre els pisos a uns costos molt sobrevalorats. Sí, és el bucle que hem viscut tots estos anys i que ha rebentat donant-nos una xifra del 55% de joves aturats i una nova classe social: els polítics.

Bé, i passem a l'acció, els beneficiaris d'aquesta trama que ve del segle XX han segut:

- Mariano Rajoy: 25.200€ anuals des de 1997 fins a 2008.
- Álvarez Cascos: 9.900€ trimestrals.
- Javier Arenas: 9.900€ trimestrals.
- Rodrigo Rato: 6.850€ trimestrals.
- Dolores Cospedal: 15.000€ en dos trimestres.
- Hi han més com Mayor Oreja i altres.

I algunes de les magnífiques empreses i empresaris que han fet que visquem a un món millor són (i les donacions que van fer al PP):

- OHL (530.000€ en 2004 i 2006).
- Sacyr Vallehermoso (340.000€ en 2004 i 2006).
- Mercadona (240.000€ en 2004 i 2008).
- FCC Construcciones (del germà de Mayor Oreja: 165.000€ al 2008).
- Constructora Hispánica (sis pagaments d'entre 18 i 30.000€).
- Sedesa, del president de les Corts i membre de l'Opus Dei, Juan Cotino (200.000€ en 2004).
- Pablo Crespo, un dels caps de la trama Gürtel (21 milions de pessetes a 1999).

dimecres, 30 de gener del 2013

CONCERT A LA MAYHEM PER AL DIVENDRES

Divendres 1 de febrer a les 21h.
CSO Mayhem (c/Pàvia 91. Barri Cabanyal) València.
Sopar vegà a carrec de la Dàhlia a les 21h.
Concerts a les 23h:
- Pelando Cobre
- Zanussi
- The Mother Fuckers & The Bloody Bastards (components de Skaparàpid i Ki Sap)
- 3Txutas Dj's

Entrada de 22 a 23h: 1€
Entrada a parir de les 23h: 3€

Per 1€ més entreu a la rifa llibertària de productes autòctons del Cabanyal.
Els beneficis aniran destinats a l'autogestió de l'equip de so i l'espai.

dimarts, 29 de gener del 2013

S'ACABAT LA BECA SÈNECA

El màxim destructor del sistema i propulsor d'una societat de joves ignorants conservadors i catòlics, el ministre Wertgonya, ha anunciat que al pròxim curs 2013-2014 desapareixerà la beca Sèneca.
Aquesta beca de mobilitat queda desconvocada perquè segons el ministre hi ha massa gent que la sol·licita (motiu d'una lògica espectacular) i primer es té que donar prioritat a les beques generals.

Les beques Sèneca i Erasmus ja van patir una forta retallada al 2012, quan a més s'anuncià que es reduirien a la mitat en 2013. Com el PP s'esforça en complir els seus objectius no l'ha reduïda a la mitat, la eliminada.

Moltes gràcies per estar criant a una de les generacions més preparades d'Europa senyor fill de la gran puta retrògrad.

divendres, 25 de gener del 2013

CONCERT A LA ZONA 0 - BLOODY CARNIVAL

Divendres 15 de febrer, a partir de les 24h.
La Kolmena (Av. Azorín, Zona 0), Ibi.
Grups:
- Infekzión Vaginal (Punk Girls des d'Ibi)
- Radioactive Kids (Toxic psychobilly des d'Alacant)
- Los Killing Calacas (pure vacilonblilly des d'Ibi)
- En acabar els concerts més música per a l'ocasió

Preu: 4€
Sortejos de camisetes, entrades, i més.

ELS SENSA YUMA A LA BABEL

Divendres 8 de febrer 2013, 22:30h.
Sala Babel (c/del Comercio 10, polígon de Babel), Alacant.
Grups:
- Sensa Yuma
- Punko!UK
- Lucha sin Descanso
- The Muertas
- Manual

Preu: 8€ amb birra.

dijous, 24 de gener del 2013

ELS SOCIS D'ACPV VOTEN A FAVOR DE REOBRIR TV3 AL PAÍS VALENCIÀ


Després de la sentència del Tribunal Suprem que el passat mes de desembre va donar la raó a Acció Cultural del País Valencià (ACPV) en el sentit que la Generalitat valenciana mai no ha tingut potestat per a sancionar-nos per les emissions de TV3 al País Valencià, i que va anul·lar l’expedient administratiu imposat contra l’entitat pel president Camps, la Junta Directiva d’ACPV es va reunir de forma extraordinària el dia 19 de desembre per a valorar el pronunciament del tribunal i les seues implicacions.

En aquesta reunió es va acordar, primer, reclamar al Govern valencià el retorn dels 303.000 € pagats per l’entitat en concepte d’aquesta sanció, pagada en un context de crisi que ha tingut- i té encara un greu impacte en l’economia de l’entitat pels impagaments de les ajudes ja concedides i la forta retallada de les aportacions per part de totes les administracions. 

ACPV va valorar l’opció de la reobertura de les emissions de TV3 al País Valencià, tot tenint en compte, d’una banda, el risc d’una possible sanció per part del Ministeri d’Indústria, i d’una altra el compromís contret per l’entitat amb els seus socis i, en general, amb les 651.650 persones que van signar la Iniciativa Legislativa Popular “Televisió sense Fronteres”.
La Junta va acordar de realitzar una consulta entre els seus socis i assumir i fer seua la decisió que aquests majoritàriament prengueren.

Finalment realitzat el recompte dels vots, el 90% s’ha pronunciat a favor de la reobertura, el 3% en contra i el 7% s’ha abstingut.

ALACANT OFERIX ALS MESTRES FORMACIÓ SOBRE ELS "MIRACLES DE LA VERGE"

http://www.lamarea.com/2013/01/23/alicante-ofrece-formar-a-sus-profesores-sobre-milagros-de-la-virgen/

Apariciones y milagros de Nuestra Señora”. Este es el título de un curso que ofrece el servicio de formación del profesorado Cefire en la provincia de Alicante. El curso que tendrá lugar el mes de febrero y marzo consta de 30 horas y se hará en el Obispado de Alicante.


Hay que recordar que el Cefire es un organismo dependiente de la Conselleria de Educación que ofrece formación continua y gratuita al profesorado. Para asistir a sus cursos, gratuitos para las personas interesadas, el profesor debe encontrarse en situación de actividad laboral. Además, sus cursos cuentan a la hora de baremar los méritos en las oposiciones.


Apariciones y milagros de nuestra señora se anuncia bajo los objetivos de “presentar los elementos que configuran la presencia del cristianismo y de Jesucristo en nuestro tiempo y , reflexionar sobre la validez de su mensaje”. Para ello se utilizarán materiales didácticos para trabajar con el alumnado y se fomentará la “experimentación, análisis y contraste de propuestas curriculares específicas”.

[...]La diputada autonómica de Esquerra Unida, Esther Lopez Barceló ya ha avanzado que su formación preguntará en sede parlamentaria por este tipo de formación.

“Queremos saber si lo paga el obispado o la Conselleria y en todo caso nos parece mal que un órgano dependiente de Educación tenga una oferta formativa para hablar de la Virgen”, señaló. A su juicio, “el adoctrinamiento religioso se tiene que hacer en las iglesias y no debe publicitarse en un órgano público”.

El curso mariano no es el único que se ofrece sobre formación religiosa en los distintos Cefire del País Valenciano. De hecho, anteayer comenzó el curso Moodle, JCLIC, videojuegos y actividades motivadoras para la clase de Religión, en Almoradí. Entre sus actividades hay una visita al Museo de Semana Santa de Torrevieja, un curso Porque un Niño nos es nacido, hijo nos es dado…y se llamará su nombre Príncipe de Paz (Is, 9,5) y un taller de villancicos.


dimarts, 22 de gener del 2013

IBI ANTIFEIXISTA COMPLEIX 2 ANYS!

El nostre bloc compleix dos anys i volem dedicar-li una entrada per donar les gràcies a tots els que ens donen força i motivació per seguir:

Primer als lectors i seguidors, ja que sense ells aquest projecte no tendria sentit. 
També volem donar gràcies als col·laboradors i a tots els que de tant en tant fan alguna aportació per ajudar-nos a informar de tot el que se'ns escapa. 

Per últim manar un abraç a tots els blocs i webs que des del principi ens han ajudat, responent als dubtes i opinions que ens han sorgit, donant difusió de certes notícies o novetats, i sobre tot, donant-nos força al fer-nos saber que no estem assoles i que no som els únics que realitzem aquest tipus de projecte per la zona.
Ells són (esperem no oblidar ningú):

Per acabar volem comentar que, com l'any passat, li hem llavat un poc la cara al bloc.
Aquesta vegada el disseny no ha patit massa canvi, el que hem fet ha segut obrir un compte al twitter que fa unes dos setmanes que està en marxa. Vos convidem a passar-se: @IbiAntifeixista

I açò és tot. No sabem si ens queda molt de vida perquè ens falta gent dins per gestionar el bloc; de moment esperem que sí! I canviant de tema, com és el segon any vos enllacem la segona entrada que vam publicar: L'alcaldessa maite parra censurant que es gravara el ple pel públic assistent alhora que anunciava que deixarien de ser televisats per la TV local.

dilluns, 21 de gener del 2013

FREE PARTY A ONTINYENT

Dissabte 26 de gener 2013
Zona Ontinyent
Dj's:
- Kaos&Raptor
- DubRave Warriors
- Sonido klio
- Dj Manki
- W-Flay
- Rix

HORARI PRESENTACIÓ DEL LUMBREIRAS

Ací vos deixem l'ordre i horari del Pre-Lumbreiras 2013.
Enguany des de les 14 fins a les 3:30h amb canvis d'un quart d'hora i 20 minuts per als últims grups:

CONCERT I PRESENTACIÓ DE XARXA AGRO-ECOLÒGICA AL CENTRE OVIDI MONTLLOR

Dissabte 26 de gener 2013, des de les 19:30h.
Centre Cultural Ovidi Montllor (carrer Vistabella 8: Mapa), Alcoi.


Inauguració de la Xarxa Ecològica Santa Rosa, per la sobirania alimentaria i el consum ecològic:


19:30: Presentació de la Xarxa
20: Conta contes per als més petits.
20:30: Concurs
21: Picaeta
22: Concert. Grup:
- Roadrunners (ska, reggae)

Entrada lliure!

dijous, 17 de gener del 2013

SAN CANUT 2013

Dissabte 19 de gener, a partir de les 19h.
Plaça 24 de  Maig (junt al mercat central), Alacant.

Un any més es celebra la festa de San Canut, a la qual es vol reivindicar la fi del prohibicionisme per al Cànnabis i els seus derivats, pels drets de les usuaries a decidir!
Per la normalització d'aquesta substància: NO + MULTES!
Com tots els anys, hi haurà taula informativa.

Convoca: Alacannabis, FAC (Federació d'Associacions Cannàbiques) i ENCOD (La Coalición Europea por Políticas de Drogas Justas y Eficaces)

LA GRAN ORQUESTA REPUBLICANA A ALACANT

Dissabte 9 de febrer 2013, 22h.
John Mulligans (c/Tomás López Torregrosa nº1, La Rambla), Alacant.
Preu: 8 anticipada. 10 en taquilla

dimecres, 16 de gener del 2013

PRESENTACIÓ AUPA LUMBREIRAS!! QUEDEN 2 SETMANES!

Ja teniem l'entrada feta i el cartell penjat però tornem a recordar la informació d'aquesta convocatòria de luxe. 
A més informem de que Villena acollirà el festival fins al 2015 per un acord entre l'ajuntament i Sufriendo&Gozando, també recordem que el festival canviarà l'ubicació de l'any passat per una millor amb piscina, zones amb gespa i arbres, etc.

Dissabte 2 de gener 2013 a partir de les 14h.
Plaça de bous coberta de Villena
Grups:

- SA
- Narco
- Lendakaris Muertos
- Gatillazo
- Def con Dos
- O'Funk'illo
- Manolo Kabezabolo
- Benito Kamelas
- El Drogas
- Fuckop Family

Entrada anticipada: 20€
Entrada en taquilla: 25€


CARNE CRUDA 2.0

Vos pengem altra vegada uns podcasts de Carne Cruda 2.0, un dels programes més crítics de la ràdio (ara de la privada).
Ara que torna a emetre anem a donar-li difusió no siga censurat de nou.



MANIFESTACIÓ PER UN ENSENYAMENT PÚBLIC

Dissabte 26 de gener 2013, 18h.
Escales de l'IES Jorge Juan, Alacant.
Manifestació per un Ensenyament públic i en valencià.

Convoca: Plataforma d'Ensenyament públic d'Alacant.

Abans els cartells i lemes d'aquesta plataforma també reivindicaven la necessitat de contar amb una escola laica, base de la vertadera escola per a tots. Ara no s'hi fa referència perquè el col·lectiu Alacant Laic- Europa Laica s'ha desvinculat de la plataforma emetent aquest comunicat:

"Amb data 10 del present, Alacant Laic-Europa Laica envia el present comunicat a la citada plataforma davant la falta de definició sobre el necessari laïcisme de l'escola publica, base de l'escola de tots i per a tots, de l'escola democràtica": COMUNICAT


dimarts, 15 de gener del 2013

COMUNICAT DE LA COS DAVANT LA DETENCIÓ D'UN COMPANY A VALÈNCIA

Avui dilluns, 14 de gener a València, dos mesos després de la Vaga General del 14N, un company, militant d'Endavant – OSAN i la CUP de València, afiliat a la COS, i membre actiu de diversos col·lectius socials de la comarca de l’Horta, ha estat detingut per la Policia Nacional espanyola. Aquesta detenció és la que fa 15 arran de les accions desenvolupades durant la jornada de la darrera Vaga General a València.
La detenció s’ha produït a les 7h40 del matí a la porta de sa casa, quan eixia de camí a la feina, i s’ha produït a causa de la seua participació activa en la vaga general del passat 14 de novembre. Tal i com ens han informat les companyes d’Alerta Solidària, l'arrest ha estat relacionat amb una acció simbòlica (deixar un ninot i llençar una mica de pintura roja) de protesta que es va produir el dia de la vaga general en una sucursal de la Caixa, en solidaritat amb les víctimes dels desnonaments. Per aquesta qüestió, la Caixa ha denunciat al nostre company, i serà jutjat per via penal, amb una petició fiscal de 3000€, per una acusació de desordres i danys.

Al migdia hi ha hagut una concentració de suport davant la Prefectura de la policia, i a la vesprada se n’ha fet una altra, a la Ciutat de la “Justícia” de València on el company ha estat traslladat per declarar (després de passar tot el dia a comissaria), des de les 16 fins a la posada en llibertat del company, concentració de suport molt emotiva i solidària amb més de 100 companyes i companys, a les quals els hi volem agrair la seua assistència i suport al company.

Aquesta nova detenció és la darrera d'una llarga llista que han tingut lloc arreu dels Països Catalans, i a tot l'Estat espanyol arran de la vaga general, amb el cas més sagnant del company Alfon de Vallecas, que fou posat en llibertat la setmana passada després de 59 dies de presó (mentre el militant de Nuevas Generaciones, Angel Carromero, ja compta amb el 3r grau penitenciari, després d’haver matat a dues persones en Cuba i acumular més de 40 multes i sancions de tràfic)

Així, l’estat espanyol no va més que mostrar les seues urpes, en un nou intent de fer callar la protesta social, mitjançant la repressió i la criminalització de les persones militants més actives i conscients, en un autèntic règim de “terror democràtic”, i que colpeja amb especial virulència al moviment sindical combatiu, amb els diferents casos repressius que estem patint a la COS, així com les companyes i companys de LAB, SAT, CGT, CNT, etc.

Si d’aquesta forma pretenen acabar amb la lluita obrera i popular, no ho aconseguiran. La detenció del nostre company, i tots els judicis que acumulem per la nostra tasca solidària i activa contra el sistema i els estats opressors, ens referma encara més en la nostra lluita diària. Mentre desenes de milers de famílies continuen quedant-se sense casa, mentre desenes de milers de persones treballadores continuen perdent els seus llocs de feina i formes de guanyar-se la vida, mentre continuen retallant-nos dia a dia els nostres drets socials, laborals, personals i nacionals, i mentre continuen precaritzant les condicions de vida de la nostra classe, de tota la classe treballadora, serem i ens trobaran als carrers, defensant el que és nostre, el que és de totes i tots!!

La repressió nos ens aturarà! Llibertat detingut!
Contra la repressió, l’organització, la solidaritat i la lluita són l’únic camí!
Ni un pas enrere! Guanyarem!!

dilluns, 14 de gener del 2013

DETENCIÓ D'UN MEMBRE D'ENDAVANT A VALÈNCIA

La policia nazional espanyola a detingut aquest matí un membre d'Endavant-OSAN quan anava a treballar. Pareix ser que el motiu ha segut la participació a la passada vaga.

Aquest cas és suma a la llista de repressió cap a independentistes i anti-capitalistes per part de l'estat amb l'objectiu d'atemorir i reprimir la població després de la vaga que va tindre lloc  fa 2 mesos.

Solidaritat amb aquest nou cas d'abús polític! Anirem penjant els actes i mobilitzacions que és fan en suport al company:

Hui (14 gener) a les 12h. a la porta de jefatura:
La policia ha identificat a tots els assistents, de camí cap a casa alguns assistents han segut registrats a meitat de carrer.
Penjem imatge de la concentració, més informació: L'Accent

Comunicat al voltant de l'estat del detingut a dimecres 16 de gener:
El nostre company va passar més de 10 hores als calabossos, sense ni tan sols poder menjar. S'enfrontava a una acusació de danys i desordres, càrrec pel qual va prestar declaració davant la jutgessa, que va ordenar el seu alliberament sense fiança. En poc més de 24 hores, l'advocada de l'encausat ens va informar del que ja sabíem, el cas no tenia consistència i quedava arxivat.

[...] Per últim volem informar que estudiarem les accions pertinents -a diferents nivells- per denunciar aquesta detenció política.

ALFON JA ÉS LLIURE

56 dies empresonat sense haver segut declarat culpable després que el detingueren il·legalment durant la vaga del 14N, se li acusava de possessió d'explosius.

Ara ja és lliure però els dos mesos als quals se li ha privat de la seua llibertat no s'obliden. No deixarem de recordar com tot açò ha segut altre muntatge del sistema per tal de clavar por a la població, per tal de reprimir indirectament als que ixen al carrer!

Prou de muntatges policials, identificacions, registres, sancions i detencions il·legals!

dijous, 10 de gener del 2013

SANITAT PRIVADA: L'OBSCUR BUCLE DE L'HOSPITAL DE LA RIBERA

Així explicaven al programa "El Intermedio" com funciona la sanitat privada usant com a exemple el cas de l'Hospital de la Ribera (Alzira), al qual no s'ha fet altra cosa que cedir l'entitat pública als lladres de sempre: diputats, bancs, etc. I sense arribar a un bon resultat.
Al vídeo s'explica tot:

MANIFESTACIÓ CONTRA L'ESTAFA DE LES PREFERENTS

Divendres 11 de gener a les 12h.
Av. Oscar Esplà 37 (Sabadell-CAM), Alacant.

Convoca: Plataforma d'afectats per les Preferents
Secunda: Acampada Alacant, Stop Desnonaments i PACD


dimecres, 9 de gener del 2013

TORNA CARNE CRUDA 2.0

El crític programa de ràdio de Javier Gallego, "Carne Cruda", torna a Cadena SER després de dos o tres mesos d'inactivitat.

Recordem que abans de la censura aquest programa podia sentir-se tots els dies a migdia a Ràdio 3. Els àcids contenguts sobre diferents temes polítics, econòmics i socials van fer que el programa fora censurat pel govern del PP una vegada aquest s'havia aferrat al poder. 
Carne Cruda va tindre que deixar d'emetre a la ràdio pública inclús després que el presentador acceptara rebaixar-se el sou, mesura derivada de les retallades aplicades a RTVE.

Ara podem sentir al Sr.Crudo de nou els dilluns, dimecres i divendres a les 21:45; els dimarts i dijous a cadenaser.com a partir de les 16h; o als posdcasts del programa també dins de la web del canal de ràdio.
Incrustem el primer programa, del 8 de gener del 2013: "Estábamos hartos de estar callados y no queríamos seguir soportádolo"

+: Carne Cruda 2.0

dilluns, 7 de gener del 2013

SABOTEIG DEL BOU D'OSBORNE A MALLORCA

Membres de l’organització de l’esquerra independentista Arran van tallar les banyes del bou d’Osborne situat entre els municipis mallorquins d’Algaida i Montuïri, a Mallorca.
L'acció està dins del marc de la campanya ‘Només lluitant tenim futur!’ que l’organització porta a terme als Països Catalans.