dilluns, 30 de juliol del 2012

PANORAMIX ROCK 2012

11 d'agost 2012, a partir de les 20h.
Onil, pròximament més informació de on és i com arribar: Carretera d'Onil a Biar. Al començar el carril bici. Camí de terra a la dreta (venint des d'Onil)
Grups:
- Konsumidos por la rabia
- Infekzion Vaginal
- Lokura homizida
- Demencia
- Muerte
- Pressas del Producto
- D&B

Respecta la gent i l'entorn hi haurà més edicions.
Entrada lliure!

dimecres, 25 de juliol del 2012

LA TERRA PER A QUI LA TREBALLA

Ahir el SAT (Sindicat Andalús de Treballadors) va convocar als jornalers a okupar la Finca de "Las Turquillas" de Sevilla, que té 1.200 hectàrees i és propietat del Ministeri de Defensa. Actualment esta finca es una caserna que serveix a l'exèrcit per atendre cavalls.

Els jornalers afirmen que no tenen res contra els militars i que només volen que les terres siguen llaurades. Argumenten que la comarca conta amb un 40% d'atur i que a esta situació se li deu buscar resposta abans de que l'estat o la Junta venda les terres als terratinents o propietaris privats.

Diuen no estar atemorits per la presència policial, i que si se'ls expulsa tornaran amb més força fins que la terra estiga baix les seues mans amb un sistema de cooperatives, pensant en que les terres no poden 
estar en possessió de terratinents que es beneficien de la PAC (Política Agrària Comunitària). Reivindiquen que la Terra deu de posar-se en producció per generar riquesa per al poble. 

dimarts, 24 de juliol del 2012

2º ANIVERSARI DELS FREENETIK

Dissabte 28 de juliol 2012.
Alacant Area.
More info in the streets!

FREEPARTY IS NOT A CRIME!
Respectem el entorn.

dilluns, 23 de juliol del 2012

SENTIMENT INDEPENDENTISTA BEN JUSTIFICAT

Intervenció de Sabino Cuadra (Amaiur) al Parlament espanyol el passat dijous 19 de juliol.
Una lliçó per als que no volen aprendre (només fa falta veure les cares de prepotents que mostren davant unes paraules que no lis agrada sentir).


ELS DINERS DEL POBLE DESCANSEN A SUÏSSA

Un anònim va realitzar una transferència de 10€ en concepte de donació a un compte bancari Suís. La beneficiaria d'aquest compte és l'alcaldessa d'Ibi, Mayte Parra Almiñama, amb domicili al carrer Les Eres 48, l'ajuntament.
Aquest moviment es va fer el 15 de maig de 2012 i pretén demostrar que l'alcaldessa sí que té un compte ocult a Suïssa, cosa que ella sempre a desmentit argumentant que són fal·làcies contra la seua persona per part d'altres partits polítics ansiosos de veure-la fora del poder.

Doncs aquesta copia de la transferència aconseguiria demostrar que l'alcaldessa ha estat mentint al poble durant tot aquest temps, temps que ha estat aprofitant per estalviar els diners robats a aquest compte que ara tindria una quantitat aproximada de 1.200.000 euros, segons les fonts.

Tot açò pot ser fals, és possible que la governant siga innocent, encara que no és el que es pensa i parla al carrer... Açò vol dir que el poble desconfia dels polítics que el governen (concretament de dos, l'alcaldessa i M.A. Agüera, antic tinent d'alcalde), motiu més que suficient per a presentar una dimissió formal.
L'autor de la transferència va rebre al dia següent un resguard on es verifica l'operació, el que significa que no hi han errors en la titularitat i domiciliació del compte...

ALCALDESSA DIMISSIÓ JA!
PP = CORRUPTESS!


MERUTS FESTIVAL 2012

18 d'agost 2012, 22h.
Camp de Futbol de la Puríssima, Ontinyent.
Grups:
- Aspencat
- Eskorzo
- Los Chicos del Maíz
- The Funky Frankles
- Kaoba
- Helsinki

A partir de les 17h. activitats, tallers, barra i entrepans a preus populars.
Entrada anticipada: 6€
Entrada en taquilla: 9€
Com quasi tots els anys, la festa seguirà després dels concerts....

divendres, 20 de juliol del 2012

REFORMA DE LA LLEI DE COSTES = PRIVATITZACIÓ DEL LITORAL

Perquè la modificació de la Llei significa en la pràctica, privatitzar un front costaner amb un missatge clar “tot ha valgut en els anys de bombolla immobiliària” i aquells que van especular sobre terreny públic ho podran seguir fent en un futur. A l'amnistia fiscal se li suma ara l'amnistia urbanística.

En aquest avantprojecte de Llei es renuncia a la protecció ambiental, no incorpora termes com a biodiversitat o espais naturals protegits, només parla de terrenys, obres, instal·lacions, usos i autoritzacions, i cedeix un terreny d'alt valor ambiental i social a l'especulació, atorgant sòl públic a concessions privades que van més enllà de l'any 2100. No existeix ni una sola mesura de protecció del litoral.

Davant les retallades i la situació econòmica actual, és absurd malgastar els diners públics en una reforma innecessària que va a augmentar el cost del manteniment del litoral i va a hipotecar el nostre futur. La costa és nostra, la costa ha de ser nostra i no d'uns pocs. El dies 28 de juliol a més cridem a la mobilització social a les platges. 

Al vídeo podem veure la protesta que Greenpeace va dur a terme per protestar contra aquest avantprojecte simulant una platja privada davant del Ministeri de Medi Ambient.
La policia no tardà en arribar per a dissoldre violentament aquesta protesta reivindicativa, com ho fan amb qualssevol altra.

Més info i signatures per unir-se a la plataforma ací: noanuestracosta.org

 

dimarts, 17 de juliol del 2012

RAÏM FESTIVAL

27 i 28 de juliol 2012.
Parc de l'Oest, Novelda.


Divendres (a partir de les 21h):
- Kontaminació Akústika
- Declot
- Ravenous Day
- Vigilia
- L.S. Family
- NK Flow


Dissabte (a partir de les 18:30h):
- The District
- Golpe de Estanco
- Larru
- Monserga
- Habitacion 23
- Mental Symphony
- Orphans of Piety
- Tigernuts
- Vega (Joven G)

Taller de manualitats, graffiti, etc.
Preus populars: Canya 1€, Kubata 3,5€, Kubalitro 4€ i Kubalitro combinat 8€
Entrada gratuïta!

LA MADERA DESALLOTJA EL CSO LA GUARDERIA

Durant quasi un any el Centre Social Okupat "La Guarderia" de Múrcia a estat al servei del poble i la cultura, organitzant un fum d'activitats que van des de tallers fins a concerts dedicats a l'autogestió o altres causes derivades de les injustícies del sistema.

Aquest Centre s'estava convertint en un referent del moviment okupa al Llevant, influint sobre tot a les províncies de Múrcia i Alacant, on s'havia creat un espai autogestionat on qualssevol veu era escoltada i on les restrictives normes del sistema no entraven en joc.

Tots sabem que el moviment okupa està molt criticat. Molta gent té una idea equivocada del que són i açò no és més que culpa de l'estat. Els centres okupats generes una gran activitat i moviment social i cultural, acaben sent llocs o es pensa i on es critiquen les injustícies que gran part de la població pateix. 

Be, doncs és per aquest motiu pel que estan mal mirats, perquè al sistema, estat, polítics no els interessa que es genere i difonga aquest tipus de pensament llibertari i popular. Per això ells i els mitjos s'encarreguen de que la població es posicione en contra d'aquests centres que no fan mal a ningú.
És en aquests centres i no als parlaments on hi ha gent que de veritat mereix la pena, gent que encapçala una gran feina social sense esperar res a canvi, sense ànim de lucre.

I sense més sensibilització vos deixem el comunicat que signa aquesta Okupa que a aconseguit estendre la seua influència fins a la nostra zona:

COMUNICADO DE LA OKUPA:
"El día 10 de julio, por la mañana, varias lecheras de la nacional han desalojado ilegalmente el csø. Despues un grupo de obrerxs al servicio de la especulación han procedido al tapiado de puertas y ventanas. Afortunadamente en ese momento no se encontraba en el interior ningunx compañerx. Durante todo el día varias lecheras han estado vigilando el edificio y los alrededores.
No nos han permitido cumplir un año en este centro, pero han sido 10 meses de actividades culturales al margen de su estado, creando un espacio donde cientos de jovenes han podido expresar sus inquietudes.
Ante todo agradecer el apoyo de todxs los que os habeis pasado, reunido, tocado y bailado llenando de vida este espacio que volveran a llenar los gatos y la mugre.
Hace una semana le toco al CSA al Trajín, hoy nos ha tocado a nosotrxs."

Estad atentas a proximos actos de apoyo a los centros sociales okupados.

Si buscais mas informacion el enlace de su pagina se encuentra en la columna de la derecha

¡UN DESALOJO OTRA OKUPACION!


dilluns, 16 de juliol del 2012

ELS TREBALLADORS DE CANAL 9 OKUPEN L'INFORMATIU EN DIRECTE

Un grup de treballadors de RTVV a okupat el plató dels informatius de Canal 9, impedint que la sessió de migdia es puga emetre. Han entrat amb un megàfon advertint que lluitaran per mantenir una televisió pública per als ciutadans, i per dir que ells com a treballadors sempre han defensat una televisió en valencià, plural i sense el control dels governants.

Ho han fet en senyal de protesta després de conèixer que la direcció de l'empresa pública té previst acomiadar mitjançant l'ERO (expedient de regulació d'ocupació) a quasi 1.300 treballadors dels 1.700 que hi han, el que equival al 76% de la plantilla.

Per entendre el que està succeint a RTVV hi ha que tenir en compte la nova llei de l'estatut d'aquesta empresa que va ser aprovada a les Corts la setmana passada, la qual permetrà franges de programació privada i l'elecció del director i del Consell d'administració per majoria absoluta a les Corts. Açò significa que el PP podrà canviar la cúpula directiva quan li vinga en gana.

Així RTVV es suma al projecte de control i censura dels mitjans de comunicació públics que el PP està desenvolupant arreu de l'estat espanyol. El mateix projecte que la setmana passada també va afectar a RTVE i que deixarà a Ràdio Nacional sense Toni Garrido i uns quants personatges crítics més.

El que el govern no vol que s'escolte no s'escoltarà! Ja podeu agafar-se mitjans contra-informatius perquè la censura aplega per tothom, sobre tot per als més ignorants i amb menys capacitat d'auto-crítica...

CONCERT DE TUBERKULOSIS AL KIOSKET

Dijous 19 de juliol 2012, 19h.
Kiosket (Glorieta d'espanya), Ibi.

La mítica banda iberuda actuarà al Kiosket després d'uns quants anys sense tocar. Esperem que siga un bon concert i una bona experiència per a ells i els assistents, a veure si segueixen donant-li canya de nou!
També tocarà el grup Libertad Kondicional.
Concert gratuït!

dimecres, 11 de juliol del 2012

EL PP ES RIU DELS SEUS VOTANTS... FEIXISTES EN TOTA REGLA!

Vídeo sobre les fal·làcies i mentires del PP. El que deien i criticaven abans, el que fan ara.
Sense incloure als 4 banquers que ho controlen tot, causants i benefactors d'aquesta crisi i de l'èxit de l'extrema dreta, nosaltres preguntem: 

"I els que el votareu? A cas pensàveu que un programa sense solucions era la solució?"

LA GUÀRDIA CIVIL AGREDEIX A MALLORCA UN JOVE PER PARLAR CATALÀ

Manifest elaborat per Maulets:

El jove independentista Enric A. ha denunciat l’horabaixa d’aquest dilluns 9 de juliol als jutjats d’Inca haver patit maltractaments físics i psicològics per part de la Guàrdia Civil espanyola. Això, després d’haver estat detingut a Biniali per haver-se dirigit al cos armat en llengua catalana i defensant els seus drets bàsics.

El jove militant d’Arran (organització juvenil fruit de la fusió entre Maulets i la Coordinadora d’Assemblees de Joves de l’Esquerra Independentista) va ser detingut dissabte de matinada al centre de Biniali, després d’haver rebut una pallissa per part d’uns brètols que van acudir a la revetlla del poble amb actitud violenta.

En ser atès per una ambulància, un grup d’agents de la Guàrdia Civil va fer acte de presència, però no va fer cas de les denúncies del jove, que els va recriminar en català que no actuassin contra els agressors. Els agents de la Benemèrita van reaccionar arrestant-lo de forma molt violenta, propinant-li cops i empentes contra la paret. A més, el jove Enric A. va haver de passar per un vehicle policial i pels calabossos de la caserna d’Inca, on els agents de la Guàrdia Civil seguiren amenaçant-lo i colpejant-lo.

La denúncia formal ha estat interposada aquesta horabaixa als jutjats d’Inca amb el suport de l’organització antirepressiva Alerta Solidària i de la nova organització juvenil de l’Esquerra Independentista, Arran.

RUSTIROCK 2012

Dissabte 28 de juliol 2012, 22h.
Poliesportiu, Benasau
Tallers durant el dia:
- Radio
- Agricultura ecològica
- Dansa Africana
- Cremes (amb productes naturals de Mariola)


Concerts:
- Sirful
- Bantaba
- Rodillazo
- Kink Kong Boy
- La Rue
- Yeahmen


Tots els tallers són gratuïts però cal inscriure's. Podeu fer-ho ací.
Retransmissió online a càrrec de Radioaktiva
Concurs de fotografia amb premi de descens de barrancs per a dues persones.
Preus populars
+ info: rustirock.com

dimarts, 10 de juliol del 2012

CONCENTRACIÓ EN SOLIDARITAT AMB LA LLUITA MINERA

Dimecres 11 de juliol, 20h.
Plaça de la Muntanyeta, Alacant.
El mateix dia que la Marxa Negra arriba a Madrit la resta de ciutats tracta de solidaritzar-se organitzant concentracions per mostrar el recolzament cap a la lluita de les conques mineres i en contra de la silenciada repressió policial que estes estan patint.

SALVEM EL TREN EMPREN UNA CAMPANYA DE SIGNATURES

Després dels comunicats del ministeri mostrant-se a favor d'acabar amb les linies de tren amb menys passatgers, posant com a exemple la linia Alcoi-Xàtiva, la Plataforma Salvem el Tren d'Alcoi crea una campanya de signatures per tal de no permetre que aquesta històrica línia siga tancada.

Fa poc vam clavar una entrada on s'explicava la situació d'aquesta línia, la qual no ha evolucionat des de principis del segle XX per falta d'inversió pública. Aquí o al bloc de la plataforma teniu més informació.

Per un tren digne i amb condicions, per una línia amb futur!

Punxeu ací per firmar la petició.


ELS CIVILS COM A ESCUT HUMÀ I ELS DISPARS AL CAP

La batalla entre els miners i els gossos està posant-se cada cop més agressiva i violenta. Els polítics es neguen a escoltar, els gossos gaudeixen apallissant i els miners es queden sense feina ni salaris.

I sí, com el títol diu i com al vídeo es veu (i a la seua descripció), les tècniques de les forces de repressió de l'estat són col·locar-se davant dels civils mentre són atacats per a que els miners paren els atacs, insultar-los i disparar gasos lacrimògens contra ells.

I esta és la part que li toca als civils. La que li toca als miners és aguantar pallisses quan són agafats; ahir un miner detingut en Padrun va ser apallissat fortament, ara es troba en l'hospital en estat molt greu. El ministeri d'interior mante silenci al respecte, només fa un comunicat on diu que un miner va ser hospitalitzat a causa d'una caiguda quan escapava dels gossos. 

dilluns, 9 de juliol del 2012

AVANÇ DEL RUSTIROCK 2012

Dissabte 28 de juliol 2012.
Poliesportiu, Benasau.
Enguany el festival està dedicat a l'ONG "Dimedimali Àfrica", la qual ajuda als xiquets de la República de Guinea.

Tallers: 
- Agricultura ecològica
- Dansa africana
- Cremes naturals utilitzant els recursos que ens dóna la Serra de Mariola.

Concerts:
- Yeahmen (Reggae Roots)
- més...

De moment és l'única informació que hi tenim però està a punt d'eixir la resta. Anirem avançant-la!


PAREM EL DESNONAMENT DE FRAN!

Convocatòria per frenar un desnonament a Alacant que ens arriba al mail. La posem sense traduir:

- Dirección desahucio: Calle Jacinto Maltés, 37 Bajo (junto Hort Comunitari de Carolines).
- Fecha: 12 julio 2012
- Hora del desahucio: Se convoca a la gente a las 11:00h. Oficial (13:00h)
- Entidad: UCI (Unión de Créditos Inmobiliarios).

Francisco Pérez Gomis de 44 años de edad, compra su casa en el año 2001, fecha en la que vive con su mujer y sus dos hijos. En el 2005 tienen a su última hija, que en este momento tiene 7 años. En el año 2008 Francisco pierde su trabajo y empieza a tener serios problemas económicos, por lo que a partir de este momento no puede afrontar el pago de su hipoteca y suspende los pagos de la misma. En esta situación se separa de su mujer quien se hace cargo de los dos hijos mayores y él se queda con la niña pequeña. En el año 2009 se pone en contacto con la Unión de Crédito Inmobiliario (U.C.I.) para tratar de negociar el pago de la deuda que tiene, con intención de continuar asumiendo el pago de las mensualidades de la hipoteca y aplazar la deuda que tenía acumulada, pero se niegan a negociarlo dándole como única opción abonar toda la deuda completa. Ante la imposibilidad de cumplir con lo requerido Francisco, que se encuentra desde el año 2008 sin empleo, se ha dedicado exclusivamente a la manutención de su hija y a sobrevivir con trabajos informales y con la ayuda de familiares, vecinos y amigos. Francisco vive desde hace dos años sin luz ni agua en su vivienda. Su deuda va aumentando a medida que pasa el tiempo y cada vez es más difícil para él poder asumirla. En enero de este año recibe la orden de embargo y tiene la citación de desahucio para el próximo día 12 de julio de 2012. La única ayuda que ha recibido ha sido por parte de los Servicios Sociales, una prestación de ayuda a la ciudadanía, que le concedieron en 2001 durante algunos meses; hace algunos meses la solicitó de nuevo y se encuentra a la espera de que le den alguna respuesta.

Nosotros, vecinos de Francisco, que somos conocedores de cómo resuelven los bancos sus asuntos sin consideración alguna por la vida y la dignidad de las personas y sin ningún tipo de deferencia hacia el hecho de que se encuentren menores de edad por medio, nos preguntamos qué ocurrirá con la vida de esta familia y si se asumirá el principio de responsabilidad pública que los gobiernos tienen la obligación de promover para lo que tienen como herramienta los Servicios Sociales.

Esperamos que se resuelva esta situación sin erosión de la estabilidad y la dignidad de esta familia que está haciendo todo lo posible para sacar su vida adelante y quienes tienen
todo nuestro apoyo.

Vecinos de Fran

FESTABORIGEN 2012

Dissabte 21 de juliol 2012.
Camp de Futbol, Benissa (Marina Alta)
Grups:
- Ki Sap
- Bad Sound System
- Desgavell
- Dubte
- Mugroman
- Dj. Biano

Hi haurà zona d'acampada i bus a la mar el diumenge.
Hi han diferents tipus d'entrades, podeu informar-se més ACÍ.
El festival és auto-gestionat i aposta per els artistes que fomenten la cultura lliure adoptant llicències Creative Commons.

CONCERTS PER A FESTES DE XIXONA

Les festes de Xixona d'enguany acolliran dos concerts. Un serà el del cartell:
El 13 d'agost al Parasol (CP Eloi Coloma) amb els grups Mugroman i Lax'n'Busto. Entrada  gratuïta.

L'altre serà el dia 10 d'agost, dia dels Correfocs. Concerts a càrrec de Pellikana i Komfusió.

FESTALCOSSER 2012

Ja tenim ací el cartell definitiu del Festalcosser d'enguany.
El 27 de juliol a Alcosser de Planes.


19h: Jocs populars
20:30h: Concert acústic de Diluvi
22h: Sopar popular (5€ entrepà i beguda)
24h: Concerts: Sva-ters, Pellikana, La Trocamba Matanusca, Dj. Conill. 


Barra a preus populars
Organitza: Joves d'Alcosser.

dijous, 5 de juliol del 2012

BENEIXAMA ROCK 2012

Dissabte 4 de agost 2012, 22h.
Piscina municipal de Beneixama.


Grups:
- Libertad Kondizional (ska/punk des de Banyeres)
- One Night Stand (punk-rock de Beneixama)
- Inèrcia (des de Banyeres)
- Desera (rock des de València)
- Dogma Olvidado (rap)
- Alademoska (fusió des de Villena)


Entrada gratuïta.


SEGUEIXEN ELS ENFRONTAMENTS ENTRE MINERS I GUARDA CIVIL


SEGUIMENT DE LA MARXA MINERA CAP A MADRID II

A la última actualització de la marxa els miners arribaven a León. Ara ja els podem trobar a Arèvalo, proximitats de Àvila. Recordem que el dia 11 de juliol és el dia que arribaran a Madrid, dia que hi ha convocada una gran manifestació en defensa del sector de la mineria, el qual afronta retallades de més del 60%.

Bé, mentre una gran columna de treballadors en vaga indefinida marxen a peu una barbaritat de kilòmetres, a Madrid s'anuncia que per aquest dia es produirà el major desplegament policial dels últims anys, major que en les manifestacions del 15M. Tot per evitar que els miners pugen acampar a la Castellana.
Recordar que mentre s'està produint la marxa negra, a Ciñera i rodalies la guerra dels treballadors contra les forces de l'ordre es torna cada cop més violenta.

Vos enllacem el segona mapa de la marxa: MAPA.


dimecres, 4 de juliol del 2012

ELS GOSSOS TORNEN A MOSSEGAR

Els anti-disturbis de la guarda civil van prendre ahir el poble de Ciñera (León), on els miners tornaven a protestar tallant carreteres i vies del tren. Al vídeo podem veure com actuen els gossos, que una vegada més utilitzen pràctiques il·legals com disparar amb les pistoles de goma directament a la gent, sense fer rebotar el projectil. Aquesta pràctica ja a deixat enguany un mort a Bilbao i greus ferides a moltes persones com l'alcalde de la Pola de Gordón, al costat de Ciñera, que el 6 de juny va ser ferit a l'ull.

RESPETO BAJO ZERO TRAU DISC, "DERROTA LA BALA"

El grup punk de Castalla Respeto Bajo Zero (RBZ) llança el treball "Derrota la Bala", el qual posa a disposició de tots els públics a Internet per fer difusió gratuïta del mateix, molt bona iniciativa a favor de la lliure difusió per part d'aquest grup! Enhorabona pel treball!


El pots descarregar punxant ací: DESCARREGAR!!

dilluns, 2 de juliol del 2012

INCENDIS AL PAÍS VALENCIÀ

Anirem ampliant la informació de l'incendi que a socarrat la província de València durant tot el cap de setmana i que ha destruït una gran part verda de la nostra geografia.

Es confirmen els 50.000 hectàrees arrasades i un dels pilots d'helicòpter d'emergència mort després de patir un accident a les labors d'extinció.

Vos deixem un vídeo on un brigadista conta la experiència d'aquests focs i explica la incompetència dels polítics, culpables en gran part del descontrol dels incendis per haver retallat en personal i material per a l'extinció d'incendis, no contractant les brigades de reforç a l'estiu. 
Mentre tot açò ha estat passant Rajoy se'n va anar a veure la final de futbol. El ministre de Medi Ambient tampoc a aparegut argumentant que els incendis són competència de les autonomies. Aquest és el respecte que des de Madrid mostren pel País Valencià quan està patint una de les catàstrofes més grans de la seua història.


2º SETMANA DE LA MÚSICA NEGRA A ALACANT

Del 3 al 8 de juliol 2012 a Alacant.
La SETMANA DE LA MÚSICA NEGRA es consolida com el punt de trobada i celebració d'aquest fenomen musical que va néixer amb el Blues i el Jazz i que va derivar en moviments tan importants com el *Soul, R'n'B, *Funk, *Reggae, *Boogaloo o Hip-hop.

DIMARTS 3
20:30h. Inauguració exposició “NEGRO Y BELLO Vol.2” (Lloc: Mistos)
21:00h CONCERT de HERMANOS BELCEBÚ (Lloc: Mistos) Gratis
22:00h Dj Sessió amb KIKE KANALLA (Lloc: Mistos)

DIMECRES 4
21:30h CONCERT de Dr.JAU E OS GUERRILHEROS DO RITMO (Lloc: Plaça del Claustre. El Barrio) Gratis
22:30h a 01:00h. Dj Sessió amb Dr.JAU SELECTOR (Lloc: Plaça del Claustre. El Barrio)

DIJOUS 5
20:00h Conferència “ Historia de la música jamaicana” a carrec de Jaume Mira (Lloc: Mistos)
22:00h CONCERT de BEGOÑA BANG MATU & THE SHAKE IT UP's (Ki Sap Instrumental) (Mulligans) 6€/8€.

DIVENDRES 6
20:00h Mercadillo de vinilos i col·leccionisme (Lloc: Cigarreras)
21:30h CONCERT de SWEET VANDALS (Lloc: Cigarreras) 10€/12€
00:00 a 03:30h Dj Sessió amb FLAMIN GUAYS DJ's (Lloc: Mono Bar)

DISSABTE 7
14:00h Dinar de Germanor. Arròs Negre. (Reserves en 696 583 896) (Lloc: Flow)
18:00h CONCERT de TUMBA SWING. (Lloc: Flow) Gratis
20:00h Mercadillo de vinilos y col·leccionisme (Lloc: Cigarreras)
21:30h CONCERT de LE GRAND MIÉRCOLES y GRANADIANS (Lloc: Cigarreras) 10€/12€
00:00 a 03:30h Dj Sessió amb CARTAGENA BLUE BEAT (Lloc: Mono bar)
03:30h (a cierre) Dj Sessió con GOLDEN SINGLES DJ's (Lloc: Clan Cabaret)

DIUMENGE 8
19:0h. “Merienda de negros” amb BACARY KEITA en CONCERT. (Lloc: La Teteria) Gratis

Entrades Anticipades a: Naranja y Negro
Pack tres dies 28€+Camiseta