divendres, 29 de juny del 2012

SALVEM LA LÍNIA ALCOI-XÀTIVA

Aquesta setmana s'han produït unes declaracions per part del Ministre d'Infraestructures que proposen tancar trams ferroviaris amb poca ocupació, posant com a exemple la línia d'Alcoi.
(La línia va ser creada a 1903, any en que tardava 2 hores i 30 minuts en arribar a València. Ara, més d'un segle després el temps de viatge només s'ha reduït en uns 20 minuts).

La plataforma Salvem el Tren (per un tren en condicions i una línia amb futur) a publicat un manifest darrere d'aquestes declaracions:

"Davant les comunicacions aparegudes a la premsa, llençades pel secretari d'Infraestructures i Transports del Ministeri de Foment Rafael Català, el qual ha assegurat que en alguns casos 'amb baixíssima ocupació i alt cost' potser seria preferible 'un transport en autobús'. La plataforma Salvem El Tren Xàtiva-Alcoi vol manifestar:

Estiga presa una decisió o no al respecte, ens sembla gravíssim i intolerable que s’estiga insinuant la possibilitat de suprimir la línia de tren Xàtiva-Alcoi. També lamentable, que després de tants moviments contradictoris del Ministeri –cal recordar que no fa ni tres mesos que arreglaren el baixador de Cocentaina i que ara mateix s’està edificant una nova estació a Albaida- s’estiga plantejant el tancament de la mateixa.

Des dels anys 80 venim patint constantment els atacs contra la línia. Un continu llançament de globus sonda que no ha fet més que dur la línia a una situació precària en tots els sentits. És per tant, molt sospitós per a la Plataforma, que cadascuna de les accions que es produeixen per part del Ministeri i de la Conselleria respecte a la línia –amb continues contradiccions i estratègies de distracció- no són més que accions premeditades per tancar la línia definitivament. No és de rebut deixar precaritzar una línia de tren, per després utilitzar l’argument de la seua baixa rendibilitat i així clausurar-la [...]"

Segueix llegint el manifest a: Plataforma Salvem el Tren Alcoi-Xàtiva

dijous, 28 de juny del 2012

SEGUIMENT DE LA MARXA MINERA CAP A MADRID

Com sabreu els miners han decidit seguir amb la seua vaga indefinida i entre les accions que estan duen a terme hi ha una marxa a peu des de Ciñera (província de León propera a Asturies) fins a Madrid, on està previst arribar el 11 de juliol amb motiu de la manifestació que protestarà contra les retallades del sector.
Al bloc anirem fent el seguiment d'aquesta marxa que va començar aquest diumenge 24 amb els vídeos que vaguen penjat-se.

El cap de setmana van eixir els primers miners asturians des de Mieres, passant per Lena i arribant a Ciñera.
El dilluns 25 començen des de Ciñera, passen per la Pola de Gorgón i arrivaben a La Robla.
El dimarts 26 eixien de la La Robla, passen per Lorenzana i arribaven a León.
Ahir dimecres 27 ixen de León i passen per Villamañán. Ja no sabem fins on van arribar.

Seguirem mantenint el seguiment de la marxa i dels possibles incidents que puga patir.
Ací teniu un mapa del recorregut que els miners estan fent a peu per demostrar que no estan disposats a sacrificar els seus treballs i a patir unes retallades que deixaran a tota una comarca obrera aturada: MAPA.






dimarts, 26 de juny del 2012

LES CONQUES MINERES S'OMPLIN DE PORCS VESTITS DE VERD

Més de 300 efectius desplegats per evitar qualssevol tall de les carreteres per part dels miners. Els controls i registres s'incrementen en busca de possibles participants de la vaga minera, aquest és altre cas de repressió que la TV intenta silenciar i que està agafant força a l'altra part de la península.


Ací vos deixem altre vídeo de la lluita dels miners contra... les forces del ordre?

AMB EL PP: ACTIVISME = TERRORISME

Mireu aquest vídeo: La policia entra a casa d'un jove que va participar en les protestes contra la muntada de preus del Metro de Madrit. La policia grava tota la actuació com si del "tunezino" del 11M es tractara, només lis falta tirar la porta amb un ariet en compte de tocar al timbre.

El xic, com molts altres, va sabotejar el Metro en contra del "tarifazo" que el transport d'eixa ciutat a patit. Sabotatge que únicament va consistir en reunir-se un dia per entrar sense pagar i armant un poc de soroll, tot pacíficament.

Bé, molts dels assistents foren identificats i ara açò és el que fan amb ells. Humiliar-los públicament, denunciar-los i agafar-los dins de sa casa. 
Per a qui ho dubtava, la llibertat s'ha acabat; vivim a un estat policial al qual està pràcticament prohibit protestar. Diguem 'pràcticament' perquè si que es pot, només que t'emportes una pallissa tornant a casa, i si arribes ja vendrà la policia a per tu.

MALEITS PORCS VIOLENTS AL SERVEI DELS DINERS, LA VOSTRA MARE ES VA ENGANYAR FENT-VOS NÀIXER!

SOLIDARITAT AMB ELS ENCAUSATS DE L'ALTA TENSIÓ

Divendres 29 de juny 2012, 13h.
Jutjat d'Ontinyent.

Quan les torres elèctriques ja estan instal·lades però no porten electricitat, quan hi ha vigilants de "seguretat" a la serra mirant què fas o deixes de fer, quan encara no hi ha hagut cap nou informe d'impacte ambiental, quan s'està planificant una central eòlica -sí, sí...- a la serra de La Solana i sant Esteve, quan iberdrola presumeix de ser "verda" i "sostenible" i patrocina multimilionaris... les accions judicials contra les persones que s'oposaren a aquesta insfrastructura i que foren detingudes continuen.

El proper divendres 29 de juny s'ha citat un d'aquests "desobedients" al Jutjat d'Ontinyent.

Per tal de donar-li el nostre suport i recordar que en algun moment hi haurà un judici en què es demanen multes quantioses sense massa fonament, s'ha convocat una concentració a les portes del Jutjat a les 13h.

Defensar la serra no és cap delicte, destruir-la sí que ho és.
Acudeix i participa!

Convoca: No a l'Alta Tensió


dilluns, 25 de juny del 2012

MAYTE PARRA DIMISSIÓ!

No ens cansarem de repetir-ho: La crisi, que la paguen els que l'han creada!
Ací tenim un clar exemple (4 arxius):

1 - Diari "El Mundo" a 21 de juny
2 - Diari "Escaparate" del 22 de juny amb els marrons de la Visa de l'ajuntament
3 i 4 - Factures de l'any 2005 amb titularitat del "Excmo. Ayuntamiento de Ibi"

dijous, 21 de juny del 2012

JUMP FESTIVAL: CARTELL DEFINITIU

Ja tenim ací el cartell definitiu del festival de música i esports extrems que tindrà lloc a Ibi el cap de setmana del 30 de juny.
Si voleu vore més informació sobre el Festival i les modalitats d'esports podeu descarregar el dossier punxant ACÍ
També podeu entrar en la pàgina del festival: jumpfestival.es


*Dirtyphonics (Dj SET) no actuarà finalment.
Actuacions:
- Pellikana
- La Raíz
- Pura Mandanga
- The Ganjazz Experience
- La Plaga
- Skanuts
- Dj. Kromik
- La Xove
- Puto Largo y Legendario (Dogma Crew)
- Demonio (Dogma Crew)
- Més...

dimecres, 20 de juny del 2012

ALTRE FALS BISBE

Monseñor Fernando María Bangalló, bisbe de Merlo-Moreno (Argentina) i expresident de Càritas Argentina i president des de 2010 de Càritas d'Amèrica Llatina. Aquest és el fals orador que ha segut descobert a una platja mexicana banyant-se amb una dona. 

L'home diu que no feia res amb ella, que només era una amiga de la infància, i que ell està compromès amb Déu, l'església i al servei de Jesús. A Argentina es pregunten qui li ha pagat el viatge a Mèxic ja que segons el diari argentí "La Nación" ho ha fet una empresària de Buenos Aires

REBUIG A FABRA A LA UA

Al vídeo es veu que va succeir ahir 19 de juny a la Universitat d'Alacant quan el president del País Valencià acudia a la presa de possessions del rector: xiulades i màxim rebuig per part d'un gran número de persones a un dels culpables directes del que està passant amb l'educació.

Es va protestar contra les retallades i contra la imparable muntada de taxes, les quals deixaran de permetre una educació universal, acabant per convertir l'educació superior en servei per als rics i poderosos.

Sona un tant medieval però és així, classisme en l'educació; el capitalisme està tocant els seus propis extrems...

dimarts, 19 de juny del 2012

ALCOIACOMTAT.CAT S'ACOMIADA PER INTEGRAR-SE A FES XARXA

La passada setmana es va arribar a un acord entre l'Assemblea comarcal de Maulets de l'Alcoià, grup impulsor de la web alcoiacomtat.cat, i l'equip de coordinació de Fes Xarxa, tot consultant els col·lectius que recolzen alcoiacomtat.cat.

L'acord al què es va aplegar ha estat que alcoiacomtat.cat s'integrarà en Fes Xarxa i per tant, després de dos anys i mig de treball el projecte es dona per finalitzat.

alcoiacomtat.cat va néixer amb la intenció de donar cabuda a totes aquelles activitats que des de l'àmbit social, cultural, reivindicatiu i polític es realitzaven a les comarques de l'Alcoià i el Comtat. Va realitzar un acte de presentació a Alcoi al desembre de 2009, data en la què es va materialitzar el treball realitzat des de Maulets durant mesos, s'ha aconseguit aplegar una vintena de col·lectius que han recolzat la nostra iniciativa, s'han acollit centenars d'activitats, així com s'ha donat recolzament a actes concrets.

Tot i que no podem dir que es tracte d'un adéu, ja que alcoiacomtat.cat dona pas al nou projecte nacional que vol abraçar tots els territoris de llengua i cultura catalana, Fes Xarxa, aquest portal té una funció similar a alcoiacomtat.cat, però a un nivell territorial i de treball molt major. També pensem que no té sentit el manteniment de dos projectes germans, i solapar d'aquesta forma la informació.

Per últim, volem agraïr a totes aquelles persones que ens han ajudat, que reben el nostre newsletter, i que confiaren des d'un principi en nosaltres, moltes gràcies i ens veiem en la xarxa!




dilluns, 18 de juny del 2012

NO VOLEM CAMPS DE GOLF A LA FOIA! [1]

El altre dia publicàvem la notícia referida al nou projecte urbanístic que vol desenvolupar-se en la Foia, entre Ibi i Onil. Aquest projecte pretén crear el camp de golf més important de la província d'Alacant, emportant-se per davant 2,5 milions de metres quadrats.

Des d'Ibi Antifeixista ens oposem a este macro-projecte, que com tots els demés (l'Alamí, La Finca Barberà - Viviendas Jardín, l'Hotel de la Font Roja, els terrenys d'on estava el Pont Picó, etc.) pretén tancar terrenys oberts, destruint part del nostre paisatge natural per donar luxes, serveis i comoditats a uns pocs. O millor dit, al més rics. Això sinó és per deixar solars asfaltats sense cap futur.

Punts de disconformitat i dubtes al voltant (les característiques i seccions del projecte s'han extret i traduït de la notícia del diari Escaparate):

- Camp de golf exclusiu per a socis i empresaris
Quantes persones (en percentatge amb el total de la població major d'edat) residents a la Foia de Castalla disfrutarien aquest complexe? Quantes veurien afectades el seu entorn?

- Parc Tecnològic per a la investigació d'algun sector industrial encara no especificat: 
D'on ixen els diners per a investigació per part de les empreses si actualment no existeixen subvencions que la fomenten? 
Quin es suposa que és el sector industrial que desenvoluparà a aquest complexe les seues investigacions?
No tenim prou polígons ja a la Foia? (Pot ser no si fóra el cas de que hi ha demanda de terreny per part de empreses industrials, però hi ha?)

- Un "ecobulevar" paral·lel a la carretera vella d'Ibi-Castalla, on les empreses involucrades contarien amb naus-escaparate on oferir els seus productes i serveis:
Un altre polígon al camí vell de Castalla? Ens preguntem el mateix que al punt anterior.

- Una ciutat per a persones de la tercera edat que es poden valdre per sí mateix, amb infinitat de serveis, ofertes d'oci i atenció continuada. El concepte s'allunya d'un geriàtric o una residència, ja que cada usuari disfrutaria d'un habitatge en règim d'usufructe: 
Habitatges per a persones de la tercera edat... i que passa amb els joves i els aturats? Esta és l'ajuda que se'ls dóna? En el cas d'Ibi els joves ja han vist com la seua inversió és destinada a la "Zona 5", un projecte que ha fulminat l'oci i l'entreteniment dins del poble, acabant amb la varietat i les opcions, monopolitzant a un sol lloc que a molts no agrada la festa dels caps de setmana.

- "Se han realizado los estudios oportunos de abastecimiento de agua y este asunto no supone ningún problema", "este macroproyecto no costará ni un euro al Ayuntamiento":
No es tracta de si eixos diners les paga l'ajuntament o de si l'abastiment d'aigua és viable o no. Es tracta de les reserves aquíferes d'aquesta part de la Foia, que poden veure's molt afectades.
Tots sabem el Sol que cau en estiu damunt de la comarca, doncs parlem de regar 2 milions de metres quadrats de gespa per a que uns quants esportistes puguen jugar a golf.


Estes són algunes de les reticències que tenim cap al projecte, i suposem que aniran eixint més ja que ara tot queda molt bonic amb el anunci de creació de llocs d'empleu.
Sabem que alguna cosa s'amaga darrere i encara que no volem parèixer desconfiats només ajuntem les paraules "Camp de Golf", "Macro-projecte urbanístic" i "província d'Alacant", i ens apareix com a resultat "CORRUPCIÓ" i "ADÉU AL PAISATGE".

Per tot açò ens mostrem i posicionem en contra del projecte, i per açò diguem:
NO VOLEM CAMPS DE GOLF A LA FOIA!

7º NIT ÈTNICA MESTISSATGE

Dissabte 30 de juny 2012, 20:30h.
Plaça de Bous coberta, Villena.
Música, denuncia social i solidaritat
Grups:
- Transadélica (Nou projecte de Amparanoia)
- Yacine Behlacene (Cheb Balowski)
- Indian Grooveland
- Boudanga
- Bantabá
- la Espartera
- Conta3
- dj Bembe
- dj Paul Bohole

Organitza: Somos Anti Xenofòbia (S.A.X)
Entrada guixeta: 10€
Entrada anticipada: 7€ (des Compás, Av. Novelda 5A, Villena)

PROTESTA CONTRA LA VISITA DE FABRA A LA UA

Dimarts 19 de juny 2012, 11:30h.
Facultat de Dret (UA).


Alberto fabra visitarà demà la Universitat d'Alacant per assistir a la presa de possessions del rector de la UA. Doncs s'ha convocat un acte de benvinguda per a aquest estimat polític on es farà una gran xiulada contra uns dels protagonistes i còmplices de la nostra precarietat, contra un dels vertaders causant d'aquesta crisi capitalista.

Es demana difusió per a aquesta xiulada, així s'ho pensaran abans de visitar un territori on no són ben rebuts!

dijous, 14 de juny del 2012

ELS TOKYO SKA PARADISE GRATIS A LA MAR DE MÚSICAS

La Mar de Músicas 2012: XVIII edició, especial Àfrica.
Cartagena (Múrcia?), del 19 al 28 de juliol.

Bé, segons el que ens diuen per mail, molta gent de la comarca es va desplaçar l'any passat fins a Cartagena per vore als Skatalites de forma gratuïta.
Doncs aquest any la Mar de Músicas també promet molt amb els seus concerts, sobre tot amb el gratuït, perquè enguany no seran els Skatalites però sí els Tokyo Ska Paradise Orchestra, un dels grans del Ska actual que val la pena veure en directe.

Altres de les grups que es actuaran a aquesta edició del festival són (a part dels Tokyo també hi han més concerts gratuïts):
- The Skatalites
- Alpha Blondy
- Òpera Punk d'Emir Kurturika
- Cocorosie
- Sierra Leone's Refugee All Stars
- Los Evangelistas (Lagartija Nick homenatjant a Enrique Morente)
- Carlinyos Brown
- Zebda
- Oumou Sangaré
- Molts més...

I el dia que ens interessa és el Dimecres 25 (tots els concerts per la cara):
- 20h a la Plaça de l'Ajuntament: JUJU - Justin Adams & Juldeh Camera (UK/Gambia)
- 22h al Passeig del Port: Ben l'Oncle Soul (França) i Tokyo Ska Paradise Orchestra (Japó)


MINERS EN LLUITA I POLICIA REPRESSORA

Aquesta és la realitat de les comarques mineres de León, on després de 18 jornades consecutives de vaga segueixen sense veure al govern pronunciar-se al respecte. Les retallades que el sector miner a d'afrontar segons lo planificat són d'un 60%, el que farà que la situació siga insostenible per a la majoria de les families d'aquesta regió. 
Els obrers d'aquest sector no estan disposats a quedar-se sense treball i planten cara a aquestes decisions polítiques que només pretenen fer-lis responsables de la crisi. Aquesta gent està donant un clar exemple d'unitat i lluita treballadora mentre la policia es dedica a reprimir el seu dret a vaga i reivindicació de drets fonamentals com és el dret a un treball digne.

Com sempre la policia, els anti-disturbis, aquests gossos que no tenen cap; que és el que fan? El que fan és no solidaritzar-se amb els treballadors, actuar per pura ordre, sense pensar que aquesta gent pot pedre-ho tot. A ells lis és indiferent, el seu treball és desmantellar protestes siguen del tipus que siguen, tenen ordre de no utilitzar el cap ni els sentiments, tenen ordre de reprimir sense mirar (i sense pietat).

Són els gossos de presa dels de dalt, són la escòria més gran i indesitjada que pot passejar a hores d'ara per eixes comarques. Són la violència desmesurada dels interessos dels rics i multinacionals. Per a nosaltres, amb eixa descripció, millor que desapareguen. 
A vegades ens preguntem: "en que estaran pensant quan comencen a carregar contra treballadors o estudiants?"; doncs res, han segut entrenats per estar cerebral-ment per davall dels animals...

Solidaritat amb les comarques mineres i amb tots els seus treballadors, el dilluns mobilitzacions arreu l'estat. 


dimecres, 13 de juny del 2012

CONCERT PUNK A SANTA EULALIA

Dissabte 30 de juny 2012, 22h.
Casa Rural El Saladar, Santa Eulalia (entre Villena i Sax)
A part dels concerts hi ha piscina i això..
Grups:
- Punko uk!
- Mark Champan y las Gallinas de Combate

Entrada gratuïta!

AMB COMPTE: ENTRADES NO VÀLIDES PER AL LUMBREIRAS!

La organització del Lumbreiras informa de que un talonari d'entrades per al festival a segut robat del Centre Jove de Villena.
La numeració es correspon des del 201 fins al 250, així que si algú compra l'entrada fora dels establiments autoritzats que vaja amb molt de compte!

FOGUERES COMBATIVES 2O12 - FEM FOC O FUGIM?

Del dimecres 20 al dissabte 23 de juny 2012.
Les activitats es desenvolupen a l'Hort Comunitari de les Carolines (c/ Julio Antonio amb Jacinto Maltés) i al Casal Popular Tio Cuc (c/Sant Leandre 6), Alacant.

Dimecres 20:
- 19: Pregó-monòleg de Rubén Padilla, traca de començament i cercavila pel barri
- 22: Nit Rumbera amb "Azeituniya y la Banda del Palillo" i "Antxo Chow"

Dijous 21:
- 12: Plantà i baixada a la mascletà de la Foguera Itinerant
- 15: Dinar diabòlic (a càrrec de la Colla de Dimonis de la Ceba)
- 19: Concerts: Coco Carmona (folk d'autor) + Xalar (mestissatge) + Caixa de Gel (punk-rock de la terreta) + Jam Session
- Entrepans per sopar (amb alternativa vegana)

Divendres 22:
- 12: Plantà i baixada a la mascletà 
- 15: Paelleta Antirepressiva (diners destinats als detinguts a la vaga del 29)
- 20:30: Documental "El Valencià a Alacant, una història amagada"
- 23: Electrònicab (d&b, jungle, breaks, ...): ESOC + MaxiBass + Sr. Poto.

Dissabte 23:
- 12: Plantà i baixada a la mascletà
- 15: Dinar de Faixa
- 17: Documental: "Festa Major Alternativa de Sants 2010: vam guanyar el parc del barri i ara l'hem guanyat per la Festa Major! "
- 20: Gimcana pagana: caga't en l'artícle 525 del codi penal!
- 23: Sortida de la Foguera Itinerant fins a la platja a ritme de dolçaina i tabalet + CREMÀ a la platja!

Totes les activitats seràn a l'Hort Comunitari de les Carolines excepte la projecció documental del dia 23, que serà al Casal Tio Cuc.

dilluns, 11 de juny del 2012

L'AJUNTAMENT REBUTJA QUE L'ESGLÉSIA PAGUE EL IBI

El ple de l'ajuntament rebutja que l'església pague el Impost de Bens Immobles gràcies als vots en contra del pp i del cdl i les abstencions de psoe i adi; esquerra unida era qui presentava la moció a la resta de grups. (Hem perdut la fe en l'ajuntament, en les institucions polítiques en general, en el sistema; tot per culpa dels partits i els polítics, per això ja mai escriurem en majúscules cap nom, perquè no creiem en ells i perquè es mereixen la nostra enemistat, el nostre descontent).


Els vots en contra argumenten que Cáritas desenvolupa una gran labor social. Esquerra unida diu que dels diners de l'església només un 2% va a parar a esta entitat; a més afegeix que qui deu garantir una igualtat en matèria de serveis social deu de ser l'estat.


Aquesta informació l'hem extret del diari "Escaparate", d'on també traiem un dels comentaris corresponent a aquesta notícia:

Toca Campanes el día 10/06/2012 a las 23:21
Santi, digo yo lo mismo, el que quiera partidos o sindicatos que se los paguen. Todos moros o todos cristianos. No veo yo cola de pobres pidiendo en CCOO o en la Sede del PSOE. ¿Porqué serà?. Y en Ibi, ¿Que propiedades que no sean de culto, tiene la Iglesia Católica? Seguro que se forra el Ayuntamiento cuando le cobre el IBI y soluciona todos los problemas.


Comentaris tancats, amb falta d'arguments i que no aporten res. Comentaris retrògrads i que denoten cert tradicionalisme ultra-catòlic, feixisme pur. Bé, comentaris com aquest són els que es poden llegir dia a dia en aquest diari comarcal (del qual no tenim res en contra), els quals ajuden a normalitzar aquesta mena de desgavells conservadors.
I ja que a Ibi Antifeixista no ens deixen comentar, no sabem molt bé si és per problemes tècnics o per CENSURA (encara que pensem que serà la segon) farem la contestació que ens hagués agradat ací:


Ibi Antifeixista el día 11/06/2012 a las 17:32
Per a Toca Campanes:
Molt bé el que dius però, si "o todos moros o todos cristianos" que posen doncs la casella de "Sindicats" a la declaració de la renda, no?
Això donaria als dos la igualtat que tu dius, veritat?

I altra més:
Està demostrat que l'església s'emporta de les arques públiques 10 mil milions d'euros al any. Tu creus que cobrar-lis el IBI no és frenar una fuga de capital cap a un paradís fiscal (i no u sinó el més gran i poc transparent) com el Vaticà? En temps de crisi qualssevol estalvi és bo i aquest no? Nosaltres no som economistes però tu ni ho eres ni penses.

I altra més:
Sinó creus que aquesta siga la xifra que la Puta Sede s'emporta dels diners de tots t'adjuntem una imatge on es demostra.
Veuràs que la xifra de la imatge no es correspon amb la que donem abans, però t'assegurem que es queda molt curta. No contempla universitats catòliques, col·legis religiosos, terrenys i patrimoni destinat a aquest ús, professorat i altres tantes. Estes són algunes de les despeses que no s'inclouen ací.
Creure-se'l ja és cosa de cadascú, com tot. Per a això tenim el cap.

divendres, 8 de juny del 2012

LA NUCLEAR DE GAROÑA EN EVIDÈNCIA

El dimarts 5 de juny activistes de Greenpeace sobrevolaren la central nuclear de Garoña (Burgos) i llançaren pots de fum damunt de l'edifici del reactor. Amb esta acció es demostrà la falta de seguretat de les nostres centrals. També es reivindicà que no s'amplie el permís d'explotació d'aquesta central, el que vol fer el PP quan s'apropa el dia del seu tancament definitiu, el 6 de juliol d'aquest any.

Així explica la situació la responsable de la campanya nuclear de Greenpeace, Raquel Montón: “Si el Gobierno reabre Garoña todos los riesgos los asumimos los ciudadanos y todos los beneficios se los queda Iberdrola y Endesa
“No podemos seguir arriesgando el futuro y el medio ambiente de todos solo para continuar enriqueciendo a unos pocos que no defienden nuestros intereses”.

I aquestes són les argumentacions per a explicar les anteriors afirmacions:
- La central de Garoña no aporta benefici econòmic a la societat. Ha segut la ciutadania la que ha pagat les inversions i tota mena de compensacions mitjançant la tarifa elèctrica a una instal·lació que com bé afirma la Comissió Europea, ja està amortitzada.
- La ciutadania perd el desenvolupament de les energies renovables, que a l'hora generaria més treball que mantindre aquesta central operativa.
- La ciutadania és qui assumeix un risc econòmic degut a que el segur de responsabilitat civil en cas d'accidents nuclears es limitat
- A més, Greenpeace destaca un model energètic basat en la eficàcia, la intel·ligència i 100% renovable es tècnicament viable.

dijous, 7 de juny del 2012

AGRESSIÓ DEL PORTAVEU NEONAZI DE GRÈCIA A DOS DONES

El portaveu del partit porki "Amanecer Dorado" agredeix a dos dones durant un debat televisiu. Una era la candidata al parlament pel Partit Comunista i l'altra per la coalició d'esquerres Syriza.
El fet es va produir quan una d'elles li recordà al nazi que actualment estava processat per haver participat en la pallissa contra un estudiant a Atenes, durant el 2007. 
L'agressió es produeix cap al final del vídeo.
NO A L'EXTREMA DRETA NI ALS NAZI-FEIXISTES!!  GENTOLA!

PLANTANT CARA A L'ALCALDESSA

2º SETMANA DE LA MÚSICA NEGRA A ALACANT

Del 3 al 7 de juliol 2012, només sabem que els Granadians toquen dissabte.
Alacant (encara no sabem el lloc).
Grups:
- Los Granadians
- Sweet Vandals
- Begoña Bang Matu & The Shake It Up's
- Le Grand Miercoles
- i més...


Ja tenim tota la informació! PUNXEU ACÍ

dimecres, 6 de juny del 2012

FREENETIK SUPPORT FEST 2.0

Dissabte 23 de juny 2012.
Fun West, Campello (entre la Coveta Fumà i Poble Acantilat).

Freenetik segueix amb les seues festes de suport al Col·lectiu, el qual va ser multat per organitzar una FreeParty (is not a crime).
A la festa acudiran també els col·lectius Elektrodelia i Dekade 23, es muntaràn 2 zones, el Saloon amb el Bass i l'orca amb el el TEK. Il·luminació, projeccions i més de 30.000W!


El preu serà de 7€ amb consumició per ajudar a pagar la multa. Preus populars a la barra i no permesa l'entrada de botelló. Disposeu d'aquests números per a qualsevol consulta: 695038501, 620751356, 690397337.
Dj's:
- Jungle Raiders
- Teto
- Mr. Kebe
- Mr. Bubble
- Maxibass
- Dhos
- Lozenge 23
- Hiry Live!
- Rober Drum
- Carlos Almazan

dilluns, 4 de juny del 2012

MANIFESTACIÓ ANTI-TAUROMÀQUIA A ALACANT

Dissabte 16 de juny 2012, 12h.
Plaça de l'Estrela (Av. Oscar Esplà), Alacant.
Per unes fogueres sense tortura!