dijous, 31 de maig del 2012

CAMPS DE GOLF A LA FOIA?

A Onil s'està buscant inversors per a construir un camp de golf al costat de la carretera que va d'Onil a Ibi.
Ací vos deixem el enllaç a la Notícia
Diners i luxes per a uns pocs, destrucció paisatgística i dels recursos naturals per a tota la resta.

PERSECUCIÓ A L'ESQUERRA INDEPENDENTISTA

Aquesta setmana ve produint-se una persecució contra membres de l'Esquerra Independentista arreu dels Països Catalans a l'hora que apleguen les sancions als 230 estudiants detinguts durant les concentracions del Lluís Vives.

Dades de la caça policial contra l'EI:
- Hui han detingut a un xic de Barcelona i altre de Tortosa, a aquest últim se li ha dictat presó provisional sense fiança. 4 policies de paisà han arribat aquest matí a sa casa i se'l han emportat.
- Ahir van detindre a 4 pesones més a Barcelona i una a Reus.
- El dilluns van detindre altres 4 persones a Bunyola (Mallorca) mentre participaven pacíficament a una manifestació contra les retallades.
- El dimecres passat també arrestaren a una xica en Tortosa acusant-la de fer pintades durant la vaga.
- Hui també es celebrava a València un judici contra 3 joves que foren identificades a la porta d'una Facultat de Blasco Ibáñez aquest diumenge, se les acusà de fer pintades a la Universitat durant la jornada de vaga. Finalment la policia no ha comparegut i el judici queda suspès fins a setembre. On si s'han presentat és a la porta del jutjat, on les companyes de les acusades protestaven en senyal de solidaritat i lluita.
- Com diem, també han arribat les multes als detinguts durant la Primavera Valenciana. Estes sancionen a uns 230 joves a pagar quantitats d'entre 300 i 6000€

Més informació a Alerta Solidaria

dimecres, 30 de maig del 2012

15é ANIVERSARI DE LA REVISTA BARCELLA

Dissabte 9 de juny 2012.
Banyeres de Mariola.
Durant tot el dia hi haurà diferents activitats a càrrec del Col·lectiu Serrella com llocs infantils tradicionals pel matí, dinar de germanor, danses i música tradicional valenciana, taula redona sobre mitjans de comunicació...

Per la nit (a la 1), concert amb entrada lliure al pub Tic-Tac amb els grups:
- Kontaminació Akústika
- Inèrcia

Organitza: Revista Barcella (Revista dels Pobles de Mariola)

dimarts, 29 de maig del 2012

DOCUMENTAL "SANITAT BALENSIANA"

Estrena online del documental "Sanitat Balensiana" que tracta de vore que està passant amb la sanitat pública al país valencià, tractant temes com les externalitzacions, les "xapuses" de la nova fe, els efectes de les retallades, el copagament, el procés de privatització de la gestió sanitària i els resultats que està donant a Alzira i Dènia... 


Les recents reformes han deixat fora de la cobertura sanitària diversos col.lectius i la generalitat ha dit que privatitzarà la gestió de tots els centres públics. Hem anat a parlar treballadors i coneixedors del àmbit sanitàri per que ens expliquen els problemes que veuen en el sistema sanitari i com ha estat funcionant l'experiment privatitzador al País Valencià. 


També ens parlen dels efèctes que ja estan tinguent les retallades en sanitat i de les alternatives que tenim davant el que està passant. És el que ens espera amb la privatització de la gestió que va anunciar fa poc el govern valencià.
Extret del bloc Anmorsingol


         



dilluns, 28 de maig del 2012

"COMO COCINAR UN CRISTO"

El cantautor Javier Krahe a segut jutjat per la participació al vídeo "Como cocinar un Cristo para dos personas", gravat a 1978 i emès en 2004; se li acusa de delicte contra els sentiments religiosos. 
L'acusat ja ha dit que si finalment no és condemnat s'exiliarà a França.

L'ALAMÍ, DESTRUCCIÓ INJUSTIFICADA

Mireu aquesta notícia del diari "Información" publicada a pàgina completa ahir diumenge 27 de maig.
Punxeu ACÍ per ampliar-la.

LA VERTADERA XIULADA AL REI I A L'HIMNE ESPANYOL

El que va vore el partit a la televisió pot pensar que realment la polèmica xiulada al Rei mentre sonava l'himne d'Espanya no va ser per a tant, que van ser uns quants i que finalment la cançoneta acabà escoltant-se. Doncs no! Televisió espanyola manipulà el so de l'emissió posant l'himne per damunt del so real del camp. 
Si per als centralistes i fidels al Rei aquest va ser un acte repugnant i vergonyós, per a nosaltres ho és la manipulació exercida per la televisió pública.
Així va sonar en realitat:

divendres, 25 de maig del 2012

CONCERT PER A HUI A LA NAVE DE MAX

Divendres 25 de maig 2012, 23h.
La Nave de Max (Polígon Industrial Cotes Baixes, c/G 11), Alcoi.
Grups:
- Gualtrapas
- Perifèrics
- La Sotana Atrapapolvo


Suposem que el preu d'entrada serà de 5€, normalment a la Nave de Max és aquest.

dijous, 24 de maig del 2012

NI UN PAM DE SERRA PER A LA GUERRA

El passat diumenge va tindre lloc la IX Marxa per la Desmilitarització de la serra d’Aitana, amb la qual s’ha reivindicat, un a any més, la desmilitarització de la serra i la seua protecció ambiental.

En la Marxa van participar prop de 70 persones que, gaudint d’un matí primaveral, però fresc i ventós, van recórrer els quilòmetres de carretera que hi ha entre el Safari-Parc d’Aitana i l’accés a la pista que condueix al cim de la serra, bloquejada per un gran desplegament de la Guàrdia Civil.

En aquest punt es va llegir el manifest d’enguany: un ampli repàs per les realitats militaristes creixents que envolten i enfanguen la nostra societat, des de la despesa militar fins a la guerra d’Afganistan, passant per la introducció d’Espanya en el sinistre escut antimíssils. El manifest finalitzava reivindicant la completa desmilitarització d’Aitana i animant la societat a assumir els valors de la pau, l’antimilitarisme i el compromís mediambiental.

A continuació, el company de Tortuga conegut com a "Capitán España" va llegir una divertida auca que narrava la història de la militarització i desmilitarització d’Aitana, recordant l’acció antimilitarista de 2008 en què un grup d’activistes van traspassar la doble valla per posar la bandera de la pau en el vèrtex geodèsic de la serra, en plena instal•lació militar i a uns pocs metres del radar.
Després va tindre lloc la part lúdica i muntanyera del dia: bona part dels participants van pujar a la part alta de la serra passant per la font de Forata, el pas de la Rabosa i els avencs de Partagat, mentre que un altre grup, amb algunes xiquetes i xiquets, es va quedar passant el dia prop de la font del Arbre.

MANIFEST PER LA DESMILITARITZACIÓ DE LA SERRA D’AITANA (Serra d’Aitana, 20 de maig de 2012)

"De nou ens trobem davant de la barrera que tanca l’accés a les instal•lacions militars que embruten —en tots els sentits— el cim de la serra d’Aitana. Som pacifistes i antimilitaristes, vinguts des de diverses comarques del sud del País Valencià, per demanar una volta més la desmilitarització d’Aitana, una serra que allotja al seu cim una estació radar i de comunicacions que és una peça més de l’engranatge militar al servei de l’OTAN, i que té la funció de guiar les seues missions cap a l’Orient Mitjà i bona part del Magreb.
Enguany, en plena situació de crisi del sistema capitalista, que ha abocat bona part de la població a una situació de pobresa i de risc d’exclusió social, potser es fa encara més evident que la funció de l’exèrcit i de tota la parafernàlia que l’envolta no és defensar-nos de les agressions que patim; la seua finalitat és, com sempre ho ha sigut, apuntalar el sistema i, si arribara el cas, reprimir la contestació social a les retallades que afecten els drets socials i les llibertats de la immensa majoria de la població.

L’exèrcit espanyol continua participant en el que anomenen "missions": actualment destaca per la seua crueltat la guerra d’Afganistan, en la qual tropes espanyoles combaten enmig del més gran dels secrets al servei de les estratègies i interessos dels Estats Units, i la missió naval a l’Índic, consagrada, amb l’excusa de combatre la pirateria, a afavorir l’espoli pesquer espanyol a gran escala en les incontrolades aigües d’aquell oceà.
Una novetat d’enguany és la presència espanyola en l’anomenat “Escut antimíssils”. Si va ser el govern del PSOE, en els últims esbufecs de la seua gestió, qui va negociar que el territori espanyol, com en els temps durs del franquisme, es posara als peus de l’estratègia militar nord-americana, en aquesta nova bogeria nuclear, que ressuscita els pitjors temors de la guerra freda, el nou executiu del PP s’ha afanyat a corroborar l’acord i a oferir encara major col•laboració.

Pel que fa a la despesa militar, aquesta puja o es manté incòlume respecte a les retallades realitzades en altres partides, tot i la propaganda dels successius governs i de les mil i una trampes comptables que utilitzen. Enguany s’ha conegut a més el colossal i impagable deute que l’estat manté amb la indústria armamentista, la qual l’ha hipotecat per a unes quantes dècades. A pesar d’això, segueixen comprant més i més armament, la majoria completament innecessari fins i tot per a les necessitats bèl•liques actuals i futures de l’exèrcit espanyol.
Tampoc els comptes del Ministeri d’Interior han notat a penes les polítiques d’austeritat. A pesar de la fi de l’activitat armada d’ETA, les partides destinades a policia i seguretat continuen incrementant-se. Mentrestant, a un cap de la policia se li va escapar que les persones que eixien als carrers a lluitar per defensar els seus drets i les seues llibertats eren "l’enemic". I així, estem assistint a un increment brutal de la política repressiva, amb l’intent de criminalitzar tot tipus de resposta social, fins i tot amb la pretensió de considerar tota forma de resistència, fins i tot la passiva, "delicte d’atemptat a l’autoritat". I, si així no aconsegueixen aturar una resistència social que es preveu que anirà en ascens, sempre els quedarà l’exèrcit.

La nostra vertadera defensa i seguretat no passa per amenaçar altres països, ni per criminalitzar la població. En lloc d’alimentar les guerres, el que necessitem és defensar-nos de les injustícies, defensar-nos de les retallades, defensar-nos dels atacs als drets laborals, defensar-nos de la destrucció de la natura, defensar-nos de les discriminacions de tota classe...
Per estar segurs i segures, el que necessitem és construir un món just i en pau, un model econòmic que tinga com a finalitat satisfer les necessitats reals de tots els habitants del planeta, una societat en la qual les persones siguem les autèntiques protagonistes de les qüestions que ens afecten.

PER UNA SERRA D’AITANA SENSE INSTAL•LACIONS MILITARS: NI UN PAM DE SERRA PER A LA GUERRA!
PER LA PROTECCIÓ DEL PATRIMONI NATURAL I CULTURAL DE LA SERRA D’AITANA I DE LES VALLS QUE L’ENVOLTEN
PER UN MÓN JUST, SENSE GUERRES I SENSE EXÈRCITS"


dimecres, 23 de maig del 2012

L'EXÈRCIT I LA LEGIÓ CONTRA ELS "PERROFLAUTAS"

Mireu i sentiu les declaracions que fa uns dies van tindre lloc a càrrec de Pedro Chico, alcalde de Bullas (Murcia) i Secretari Executiu de Seguretat Ciutadana. I del PP.
No anem a fer comentaris, que cadascú opine.


AGÜERA IMPUTAT DE 5 DELICTES

El antic regidor d'Hisenda, Miguel Àngel Agüera, a segut cridat a declarar davant el jutge aquest matí a Ibi. Se li acusa de 5 delictes: malversació, suborn, prevaricació, blanqueig de capitals i negoci il·legal amb funcionaris.
Poc després es feia pública la renúncia del polític com a president del PP local.


Mentre tant alguns partits polítics demanaven a Fabra la renúncia de Mayte Parra com a alcaldessa argumentant que el número d'imputats a les Corts deixa una imatge poc creïble d'un PP en contra de la corrupció.


dilluns, 21 de maig del 2012

CAU AGÜERA!!

Fa poquet publicàrem una entrada amb el títol "Acusació contra els invencibles" referint-nos al escàndol polític que assetja la cúpula del Partit Popular local, on s'acusa a l'alcaldessa i al tinent alcalde Miguel Àngel Agüera de tindre comptes milionaris a Suiza fets amb diners públics extrets d'empreses d'adjudicació d'obra pública. A Mayte P...rra se li atribueixen 1,3 milions d'euros, a Agüera 1,2 milions.


Bé, doncs pareix que Agüera ja ha guanyat prou diners, i ara que la cosa comença a posar-se calenta a decidit deixar el seu càrrec, com no, desmentint totes les acusacions i dient que ho fa pel bé del partit. Sembla haver sentit açò alguna vegada abans, no? Un regidor/a del PP d'Ibi que té que dimitir pels escàndols però que se'n va desmentint-ho tot i escudant-se en la bona salut del partit. 
Sí, aquesta història ja l'hem sentida, pareix que siga interminable. Només hi ha una diferència, que al principi només afectava a les més mediocres del partit, mentre que ara comença a afectar als "invencibles". 
Ja només quedes tu Mayte. Serà capaç d'aguantar fins al final o les baralles a les Corts acabaran abans amb ella?


Ací deixem el patètic comunicat públic que Agüera fa per presentar la seua dimissió:
“Habida cuenta de las presuntas denuncias falsas y presuntas calumnias vertidas tanto por Felicidad Peñalver como por mi expareja, la primera por venganza personal y la segunda sencillamente porque busca dinero, y con la intención de no perjudicar a mis compañeros del PP, quienes están realizando un entregado e ilusionante trabajo por Ibi, he decidido presentar mi dimisión. Animo a que continúen todos ellos y a la alcaldesa, Mayte Parra, con la labor que les encomendó Ibi y que tanto crecimiento están consiguiendo para nuestro pueblo, transformándolo como nunca se había hecho y consiguiendo inversiones como nunca se habían visto. Con el tiempo y al final de las investigaciones, se demostrará la falsedad de las acusaciones hacia mi persona y que todo esto responde a una conjura de Felicidad Peñalver y mi expareja”.

divendres, 18 de maig del 2012

AUPA LUMBREIRAS 2012 - CARTELL TANCAT

Al cartell li falta la última confirmació del veterà grup de punk britànic Anti Nowhere League.
Les entrades ja estan a la venda des de 35€, els punts de venda que més propers que ens queden són:


Ibi - Musical Europa (Av. de la Pau 25)
Villena - Sij (c/ Bodegas 8)
Villena - Dolce Vitta Karaoke (c/ Sancho Medina 47)
Alacant - Tipo (c/ Arquebisbe Loazes 17)
Alacant - El Tributo (c/ Capità Segarra 43)

dijous, 17 de maig del 2012

FESLLOCH 2012

5, 6 i 7 de juliol 2012.
Benlloch (Plana Alta).
A part dels concerts hi haurà tallers, futbet, documentals, piscina, acampada lliure, chill out i més.
Alguns dels grups confirmats són:
- Svaters
- Dr. Calypso
- Tashkenti
- Komfusió
- la Gossa Sorda
- Aspencat
- Pirat's Sound Sistema
- The Bandits
- i més...


Web del Festival: Feslloch 2012
Organitza: La Gira (Festival de música itinerant en Valencià)
Entrada en guixeta: 30€
Entrada anticipada: 25€ (no sabem punts de venda)





EXPOSICIÓ "LA SEGONA REPÚBLICA EN ALACANT" A IBI

Del 10 al 31 de maig 2012.
Arxiu Municipal d'Ibi, cantó del carrer Les Eres amb carrer Major.
L'exposició està organitzada per l'Arxiu Municipal i per l'Arxiu de la Democràcia de la Universitat d'Alacant.

dimarts, 15 de maig del 2012

FESTALCOSSER 2012

Divendres 27 de juliol 2012.
Alcosser de Planes (Comtat)


Grups confirmats:
- Sva-ters
- Pellikana
- El Diluvi
- Trocamba Matanusca
- Dj's


El concert és gratuït! Hi haurà sopar popular per 5€.


Ja està el cartell i la resta d'informació. PUNXEU ACÍ!
També recordar que al dia següent serà el Rusti-Rock a Benasau, d'aquest encara no tenim cap informació excepte el dia, 28 de juliol.

JUMP FESTIVAL, XTREM SPORTS & MUSIC

29 i 30 de juny 2012.
Parc de les Hortes, Ibi.


El festival oferirà una alternativa d'oci per al poble unint esports extrems i música.
Hi hauran circuits i torneigs de Descens urbà, Longboard, Skateboard, Bike trial i Dirtjump. A més es col·locarà una una rampa amb un airbag gegant per practicar trucs amb la bici, bmx, patins i skate.


En quant a música tendrem:
- Pura Mandanga (reggae/fusió)
- La Raíz (mestissatge)
- The Ganjazz Experience (funk/jazz/reggae)
- La Plaga (hip-hop)
- Abram (hip-hop)
- Dj Kromik (dubstep, D&B, neuro-funk)
- Dj Santy Mataix (Techno)
- Dj Niko Mateos (House)
- Més grups per confirmar...


+ info: Jump Festival

CANVIA EL LLOC DE LA SUPPORT PARTY DE FREENETIK

La festa de suport al Col·lectiu Freenetik es trasllada finalment de lloc, no serà a Santa Eulalia sinó al Fun West del Campello.

dimarts, 8 de maig del 2012

SANTA EULALIA SUPPORT PARTY

Dissabte 19 de maig 2012, a partir de les 22h.
Casa Rural el Saladar, Colonia de Santa Eulalia (entre Villena i Sax).
Festa de suport econòmic a a Freenetik i altres col·lectius, als quals se lis va imposar una multa per una de les free partys que van muntar. Ací vos deixem el comunicat que han deixat:


"The support party, es una fiesta organizada por Freenetik para poder sacar una pequeña ayuda para la multa que nos fue impuesta hace ya algunos meses, junto a Dekade23 y Elektrodelia, tras una freeparty en algún lugar de España. Para poder seguir haciendo lo que más nos gusta y que es nuestra vida, pedimos que no faltéis, ahora es cuando más necesitamos de vosotros. Desde Freenetik, queremos agradecer a todos los grupos, dj y colaboradores, su aportación a este evento que podrá facilitarnos aunque sea un poco más las cosas y disfrutar una noche todos juntos, de la mejor música en directo y las mejores sesiones de música electrónica que abarcaran desde los ritmos más frescos del Breakbeat, pesados del Dubstep, oscuros del Neurofunk y Drum and bass, hasta subir los bmp llegando al Acidtechno/hardtek.

El sitio destinado para este evento, es la Casa Rural del Saladar, situado en la colonia de Santa Eulalia entre Sax y Villena, el día 19 de mayo, tenéis disponibles cercanías y autobuses con bastante frecuencia para los que nos dispongáis de vehículo, en este sitio podréis acampar. Dentro del recinto podéis encontrar bar donde adquirir cualquier tipo de bebida, NO SE PERMITE LA ENTRADA DE BOTELLON, es una norma que nos imponen. La entrada/ donación será de 5€, que podréis adquirir cuando llegeis, la recaudación irá destinada en su totalidad para pagar costas de abogados, tramites y demás, tras esa sanción que nos fue impuesta, anteriormente mencionada.

Habrá dos zonas, una principal, en la que contaremos con más de 10.000w de sonido, en la que podremos escuchar a los grupos y las sesiones. Y, Otra más pequeña donde podremos pasar un rato más tranquilo con música como reggae/ska/rock…
Los horarios serán de 22:00 – 02:00 conciertos, y de 02:00 a cierre sesiones, siempre tendréis funcionando la 2ª zona más tranquila.

Aquí os dejamos un pequeño adelanto de lo que va sonar este día.
Entre estos grupos estará el hiperactivo y conocido por todos, el grupo de mestizaje Pura Mandanga, con su nuevo disco ya a la venta. Aquí podréis ver algo más de ellos:
www.wix.com/puramandangamusic/puramandangawww.facebook.com/profile.php?id=100001989011291
Desde Ibi, contaremos con los Ganja Brothers, formado por el dj Moskselektah un gran conocedor de la música jamaicana y negra, en general, cargado de plásticos en sus maletas que os harán mover el esqueleto, acompañado del Mc Xinoh(miembro de Santa Morte), que tomará el papel de maestro de ceremonias, y cantará algunas de sus letras .
soundcloud.com/mosk-selektah/african-dress-to-george-del-nil…
Fany LDB y Dj Alca: El dúo poliestilístico formado por Fani la Loca Del Bosque y Dj Alca vienen cargados de energía y positivismo. En sus shows se puede ver todo tipo de estilos musicales, pero teniendo como tronco de este árbol, el reggae con muchas pinceladas de rap. Entre sus estilos podemos escuchar desde Reggae, Rap, Blues hasta versiones 60's y grandes clásicos. En directo poseen un gran dinamismo y un show muy espontáneo y vivo, del cual el publico disfruta al mismo tiempo que los artistas.
Muy experimentados en la escena podéis ver a este duo en ocasiones acompañados de banda dando un color y un sonido especial a sus actuaciones.
Sin más esperamos que os gocéis sus directo
alcafanyldb.bandcamp.com/

En lo que respecta a las sesiones que tendremos después de los conciertos a eso de las 2 de la mañana, contaremos con grandes amigos que pondrán toda su artillería a merced de vuestros oídos, aquí os dejamos el line up que pasara esa noche por la cabina freenetika!!
DJ Kromik Xtraphonic( Neurofunk) soundcloud.com/dj-kromik_xtraphonic
Mr. Bubble Xtraphonic ( Breaks, Dubstep) soundcloud.com/mistabubble/struggle-bubble-mix-series
Niko Killing Time, VLC. ( Acid- Techno) www.youtube.com/watch?v=QF6WPTtgmQQ&feature=share
Maxibass Freenetik ( D&B) soundcloud.com/maxi-bass
Citral Cocore Crew. CR. ( Hardtek)
Mr. Zonini Freenetik. ( Breaks, Electro)
P.L.U.R"


dilluns, 7 de maig del 2012

ELECCIONS A GRÈCIA: LA REALITAT SOCIAL

Ahir es van celebrar unes eleccions anticipades a Grècia, el país que ha segut intervingut per Europa i els Bancs i que porta més d'un any suportant les mesures d'austeritat que sotmeten a la classe treballadora, a la qual fan responsable de la crisi. El mateix país on s'ha incrementat la tasa de suïcidi un 40%, comparant el periode entre gener i maig d'aquest any amb el de 2010.


Hui als periòdics (encara que alguns intenten tapar el canvi que experimenta aquest país mediterrani captant tota la atenció en les eleccions franceses) apareix com s'ha produït un canvi electoral que afona el bipartidisme i dona pes a altres partits més menuts. 


Des de Verba-volant.info (contra-info des de Grècia) enllaçem una notícia que explica una visió més clara i menys manipulada del que esta passant a Grècia, i de com aquestes eleccions han segut una farsa per al poble.


Vore la notícia: http://verba-volant.info/es/elecciones-generales-del-6-de-mayo-el-colmo-de-la-estafa-electoral/

diumenge, 6 de maig del 2012

ACUSACIÓ CONTRA ELS INVENCIBLES

Notícia del Diari "Información" a dissabte 5 de maig 2012: 

La exedil Peñalver pide al juez que investigue cuentas bancarias de Parra y Agüera en Suiza


La denuncia está basada en una información anónima que otorga a la alcaldesa un depósito de 1,2 millones y de 1,3 al teniente de alcalde

"La exconcejal de Ibi Felicidad Peñalver ha solicitado al juzgado que investigue la presunta existencia de cuentas bancarias a nombre de la alcaldesa Mayte Parra y del teniente de alcalde Miguel Ánguel Agüera en Suiza. La denuncia está basada en una información anónima, por medio de la cual se deduce que Parra podría tener ingresados 1,2 millones de euros y Agüera 1,3. Los afectados han negado con rotundidad los hechos, al tiempo que anuncian la interposición de una querella criminal contra la antigua concejal por denuncia falsa y calumnias.
Según la información a la que ha tenido acceso este diario, la exconcejal de Hacienda del Ayuntamiento de Ibi, que coincidió con Mayte Parra y Miguel Ángel Agüera en el gobierno municipal del PP, ha solicitado al juzgado que investigue si tanto la alcaldesa como el teniente de alcalde tienen abiertas cuentas bancarias en Suiza. Esta información le habría llegado a Peñalver a través de una documentación anónima en la que aparecerían datos relacionados con dichas cuentas, con lo que los ha puesto a disposición del juzgado para que tenga conocimiento de los mismos y los investigue.

Interpol
Las mismas fuentes han señalado a este diario que habría un procedimiento abierto por este tema desde hace tiempo, y que incluso la Interpol estaría detrás del asunto.
Las acusaciones, sin embargo, han sido rotundamente rechazadas por los aludidos. La alcaldesa, Mayte Parra, negaba tener ningún tipo de cuenta, al mismo tiempo que anunciaba la interposición de una querella criminal contra Peñalver por "denuncia falsa y calumnias".
En declaraciones efectuadas a este diario, Parra acusó a la exedil de dedicarse a hacer daño y "arrastrar el nombre de Ibi por los periódicos. Cada vez que sale algo malo del municipio ella está detrás".
La alcaldesa, asimismo, añadió que "si fuese verdad que la Interpol está detrás del asunto y que hay una causa abierta, no me explico qué necesidad hay de que ella denuncie y tampoco porqué no me han detenido".
Miguel Ángel Agüera se expresaba en parecidos términos, señalando respeto a la denuncia de Peñalver que "es una auténtica barbaridad. Es totalmente falso lo que dice, y lo que puedo afirmar es que la cosa no va a quedar así y que va a tener una respuesta seria de acuerdo con la ley".
Se da la circunstancia de que esta denuncia ha coincidido con la reciente detención del gerente del polideportivo de Ibi, al que defiende Felicidad Peñalver en su condición de abogada, y el cual está acusado precisamente de desviar fondos públicos a cuentas bancarias en Nueva Zelanda, Chipre, EEUU, Uruguay, Inglaterra y Suiza. La cantidad de la que supuestamente podría haberse apropiado es de 150.000 euros y procedería de tasas de usuarios del polideportivo no ingresadas o de obras no realizadas.
Mayte Parra señaló al respecto que "la denuncia de Felicidad Peñalver coincide justo con el mismo día en el que se ha levantado el secreto de sumario del caso del gerente, y resulta bastante evidente que lo que pretende es desviar la atención y tapar el asunto que afecta a su cliente", opinión ésta compartida por Miguel Ángel Agüera."


IBI ANTIFEIXISTA AL YOUTUBE

El altre dia investigant per les tecnologies vam descobrir que al Youtube tenim una secció associada al bloc que conté tots els vídeos que hem anat penjant. La veritat és que està de puta mare, i més quan s'ha feta soles, sense menejar un dit!
Ací vos deixe l'enllaç per si voleu vore-la:


http://www.youtube.com/blogs/ibiantifeixista

dissabte, 5 de maig del 2012

LA INSTAURACIÓ DEL FRANQUISME AL PAÍS VALENCIÀ

Dilluns 7 de maig 2012, 19:30h.
Casal Popular Tio Cuc (c/ Sant Leandre), Alacant.
Xarrada a càrrec d'Andreu Ginés, Doctor en Història.


divendres, 4 de maig del 2012

EL REI, "PERSONA NON GRATA" A BERGA

L'Ajuntament de Berga, a Barcelona, ha aprovat una moció per declarar al rei "persona senar grata". La moció s'ha aprovat amb els vots a favor de la CUP (Candidatura d''Unitat Popular) i les abstencions de CiU i el PSC. El Partit Popular ha votat en contra.


Hi ha que dir que la CUP s'estrenà com a partit en les passades eleccions obtenint uns resultats favorables, arribant a controlar el govern d'Ajuntaments com el de Berga.
La formació independentista considera que Juan Carlos de Borbó no és rei com a resultat d'un procés democràtic sinó com a conseqüència de l'herència dictada per Franco.

Ací incloem la Moció "per la retirada d'honors a Juan Carlos de Borbón i Francisco Franco" aprovada per l'Ajuntament:


"Atès que Juan Carlos de Borbón, actual rei d'Espanya, no ostenta aquest títol -que pretén el nostre vassallatge- com a resultat d'un procés democràtic sinó just al contrari, com a conseqüència de l'herència dictada pel seu antecessor Francisco Franco;

atès que el seu regnat entronca directament amb el del seu avantpassat Felip V de Borbó, responsable de la pèrdua de llibertats nacionals que encara a hores d'ara els Països Catalans no han recuperat;

atès que, lluny d’encapçalar un procés democràtic per a rescabalar els greuges i els crims comesos per la dictadura feixista del seu mentor, el regnat de Juan Carlos de Borbón s'ha caracteritzat per l'absolució política i penal dels criminals franquistes;

atès que la seva pretesa legitimitat s'ha basat en l'avortament d'un cop d'estat, envers el qual ell mateix ha mostrat simpaties, i que no es pot descartar la seva implicació directa en l'organització de l’esmentat cop d’estat;

atès que el seu comportament personal s'ha vist marcat per tota mena d'escàndols i delictes que arriben al punt culminant de l'afer de Bostwana de l’abril passat, i atès que la ciutat de Berga encara ostenta la indignitat de considerar fill adoptiu el criminal dictador Francisco Franco i li manté concedida la Medalla d'Honor de la Ciutat,

l'Ajuntament de Berga pren els següents acords:

1. Declarar persona non grata Juan Carlos de Borbón.

2. Revocar l'acord de ple del 17 de juliol de 1962 pel qual s'atorgava a Francisco Franco Bahamonde el títol de Fill Adoptiu de la Ciutat i la Medalla d'Or de la Ciutat.

3. Remetre aquest acord a la Casa Real Española per tal que en tinguin constància i per exigir-los que gestionin amb la Dirección General del Patrimonio del Estado el retorn immediat de la medalla d'or atorgada a Franco."

NO + MULTES: MARXA MUNDIAL DEL CANNABIS

Dissabte 5 de maig 2012, 19:00h. Puerta del Sol, Madrit.
Marxa mundial de la marihuana per exigir:
- Un canvi més eficaç en la política de drogues.
- Legalització de la plantació per a l'autoconsum.
- Per que desapareguen les multes per tinença i consum en la via pública.
- Establir una quantitat mínima que puga tenir-se damunt en qualsevol moment.


Organitza:
Associacio Madrileña de Estudios sobre el Cannabis (AMEC)
Federació d'Associacions Cannabiques (FAC)
European Coalition for Just and Effective Drug Policies (ENCOD)

NO + MULTES!

dijous, 3 de maig del 2012

CONCERT PUNK A SAN VICENT

Dissabte 19 de maig 2012, 22:30h.
Sala Iguana (Pol. industrial Canastell, c/Artesans), San Vicent del Raspeig.
Grups:
- The Arkadas (Punk HC)
- Kaos en Mi (Sanghai Punk)
- Perros del Averno (Horror)


Preu: 3€
Organitza: Ràdio Mutant, la ràdio lliure d'Alacant.
Cartell gràcies a NoPuedesDejarElPunk

IX MARXA PER LA DESMILITARITZACIÓ DE L'AITANA

Diumenge 20 de maig 2012.
Quedades (s'ha quedat a aquests punts). El lloc de partida serà l'últim, a la porta del Safari:
- Elx: 7:45 a l'Estació d'autobusos.
- Alacant: 8:00 a la Plaça de Bous.
- Alcoi: 8:15 a la Plaça Al-Azraq.
- Porta del Safari de l'Aitana a les 9:00.



Com en anys anteriors vos esperem per a passar un dia reivindicatiu, lúdic i de trobada amb la naturalesa. Un dia per a demanar la protecció mediambiental d’Aitana i també per a demanar que siga alliberada de la presència militar.
En aquest context hem pensat que la jornada torne a ser de reivindicació pacífica, de convivència i muntanyenca. Per a això ens donarem cita a les 9´00 hores a les portes del Safari Aitana. Des d’allí farem una curta marxa fins al mateix port, on està la reixa que tanca la carretera dels radars. Davant de la dita reixa realitzarem la tradicional lectura del/els manifestos, i una vegada acabat aquest acte polític ens traslladarem a peu o amb cotxe a la Font de l’Arbre, un bonic espai natural de la serra, ombreig i amb aigua on, com en anys anteriors, podrem realitzar el nostre esmorzar.
CONTRA LA PRESÈNCIA I ELS RADARS MILITARSS. PER UNA AITANA NETA!

Convoquen:
- Grup Antimilitarista La Tortuga d'Elx
- Colla Ecologista La Carrasca- Ecologistes en Acció (Alcoi)
- COCUPANCA: Col•lectiu per la Cultura de Pau i No violència del Comtat i l'Alcoià.
- Club Unesco d'Alcoi.