dimarts, 28 de febrer del 2012

PRÀCTIQUES IL·LEGALS DE LA POLICIA DE VALÈNCIA

Com ja comentàvem a l'article "Feixisme, Policia i Violència", la setmana passada la policia de València utilitzà pràctiques il·legals. Una d'aquestes, llevat de la forta càrrega, fou robar els expedients mèdics dels agredits. Així les víctimes de la seua violència s'han vist sense la possibilitat de denunciar per falta de proves.


Un metge del Clínic de València ens explica al vídeo la experiència d'aquell dia i de com la policia els obligà a donar-lis els parts, document personal i privat de cada pacient.

diumenge, 26 de febrer del 2012

29-F: VAGA D'ESTUDIANTS

29 de febrer 2012, 13h.
Mà d'Azorín, UA, Alacant.
En defensa de l'ensenyament públic i contra l'E2015 (Estratègia 2015, continuació de Bolonya). El 27 i 28 es muntarà al mateix lloc una acampada informativa on es realitzaran activitats preparatives.
Convoquen sindicats i plataformes estudiantils. 
Manifest:


DEFENSA LA UNIVERSITAT PÚBLICA!

El pròxim 29 de febrer, sindicats, assemblees i plataformes estudiantils de tot l’Estat convocaran manifestacions, vagues i acampades en defensa de la Universitat Pública i contra l’Estratègia 2015, continuació de Bolonya.

L’EU 2015 enforteix el paper de bancs i grans empreses en permetre’ls triar el rector i fer dependre la Universitat del finançament privat. Així mateix, suposa l’elitització de l’educació superior en crear un sistema d’universitats de prestigi (campus d’excel•lència) per a una minoria i universitats degradades per a la majoria.

Per tot això, la Plataforma d’Estudiants ha decidit organitzar una acampada informativa a la Mà d’Azorín els dies 27 i 28 de febrer, durant la qual realitzarem xarrades, videofòrums i altres activitats que culminaran el dia 29 amb una manifestació que recorrerà la Universitat exigint:

-La convocatòria d’un referèndum en la UA sobre l’Estratègia 2015.
-La congelació de les taxes i la seua reducció gradual fins arribar a la gratuïtat total de l’educació superior.
-La democratització de la Universitat, trencant la distinció entre professors i altres treballadors, dotant els estudiants d’una representació justa i promovent el control de les bases cap als seus representants.
-L’oferta de línies en valencià en tots els plans d’estudi.
-La compatibilització del treball i els estudis, eliminant l’assistència obligatòria i facilitant els canvis de torn.
-La reducció dels grups a un màxim de 40 alumnes per a impedir la massificació en les aules.
-El manteniment dels serveis (clubs socials, copisteries, etc.) sota control de la Universitat o dels seus treballadors, i no d’una empresa concessionària.
-El finançament de la Universitat exclusivament mitjançant diners públics.

PLANTA LA TEUA TENDA CONTRA LA PRIVATITZACIÓ DE LA UNIVERSITAT!



AUPA LUMBREIRAS 2012

Ja hi ha data, lloc i alguns grups confirmats per al Aupa d'enguany!
12 i 13 de juliol 2012.
Plaça de Bous de Villena (Alt Vinalopó)
Alguns dels grups confirmats:
- Spidikflotes
- Sensa Yuma
- Gatillazo
- Non Servium
- Lendakaris Muertos
- Kante Pinrelico
- Narco
- Iratxo
- El Ultimo Ke Zierre
- Chicharrica
- Boikot
- Manolo Kabezabolo
- Envidia Kotxina
- Proyecto Kostradamus
- Seguismundo Toxicomano
- Banda Hachís
-  +!


FEIXISME, POLICIA I VIOLÈNCIA

Violència policial i amenaces de l'ultradreta són les repercussions feixistes a les manifestacions que s'han succeït aquesta setmana a València:
El dimecres passat, fonts del professorat de l'IES Lluís Vives van confirmaren que reberen dues cridades del grup de porcs violents España 2000. A les cridades amenaçaren pares, alumnes i professors amb apallissar-los, i digueren que "La faena inacabada a la comissaria l'acabarem nosaltres fora". Avisaren amb que anirien grups i que apallisarien a qualsevol, que anirien amb molts cotxes i que acabarien amb la feina que la policia es deixà per fer.
Al mateix temps, surt a la llum la bona relació entre el cap de la policia de València, Antonio Moreno, i la porcada España 2000. Al pareixer, i segons revela el setmanari "Directa", Moreno mai ha amagat la seua afinitat amb Jose Luís Roberto, cap d'Espanya 2000 i conegut proxeneta.

També hi ha que lamentar les agressions que tres joves (una xica i dos xics) patiren el dimecres a la nit quan tornaven cap a casa des de la manifestació que els portà a la seu del PP. Els agressors, com no, policies nacionals.
La manifestació ja estava terminada i els tres tornaven cap a casa, de sobte se'ls parà al costat un furgó del qual baixaren sis o set policies; aquests atraparen als joves i els apallissaren. 
A un dels xics el tiraren amb molta força contra la paret, li posaren la caputxa per dificultar-li la respiració i que no veguera res, i l'apallissaren a porrades i puntades, ell mateix relata que li pegaven als testicles i la cara. El jove acabà amb el llavi trencat, el cos fet pols i les costelles molt dolgudes, costant-li molt respirar. 
A l'altre xic també l'apallissaren i li furtaren el mòbil i una sabata. A la xica, de 18 anys, l'agafaren amb força dels braços i els cabells perquè no es moguera mentre els altres acabaven la pallissa.

Després de la pallissa, la policia cridà a una ambulància que els duria al Clínic però els joves s'hi negaren perquè sabien que la policia estava entrant a l'hospital per agafar i amagar els parts mèdics dels agredits que hi entraven a aquest hospital.

Tot pareix un malson però no ho és, són homes amb la capacitat legal de apallissar. I amb un salari públic!

A.C.A.B.

dilluns, 20 de febrer del 2012

I TORNAREN A CARREGAR

Els estudiants de l'institut Lluís Vives i molts altres joves valencians marxaren divendres de matí protestant per les detencions en la legítima protesta del dia anterior, i per la brutalitat amb la qual la policia carregà.
Bé, doncs divendres de matí, on només es mostrava la solidaritat pels companys detinguts i agredits, la policia tornà a ser igual de contundent. Carregà contra les i els joves amb porrades al cap, algunes acabaren en l'hospital.
La repressió a la que s'enfronten els joves que protestaven pels impagaments del Consell a les escoles, s'ha convertit en censura i violència.
Homes armats lluiten contra joves de secundaria i batxillerat. Ara que la democràcia es falseja per si soles i la llibertat que se'ns ven es desmunta, que hi poden fer els joves? callar el crit? o prendre els carrers?
A la foto, una de les lesions provocades divendres de matí a una xica de segon curs de magisteri.



divendres, 17 de febrer del 2012

SOLIDARITAT AMB ELS JOVES DETINGUTS A VALÈNCIA

Ahir al col·legi Lluís Vives de València els estudiants es mobilitzaren per protestar contra les retallades en educació. Els estudiants tallaren l'avinguda de Xàtiva al tràfic; aquesta mobilització va atraure un fum de policia espanyola, la qual va carregar contra els estudiants.
Hi ha que dir que la majoria dels estudiants presents eren menors d'edat, i els que no, rondaven la vintena d'anys ja que l'IES Lluís Vives és un centre d'educació secundaria i batxillerat.
La brutalitat policial tornà a estar present i es saldà amb sis detinguts, els quals foren clavats al calabós ahir al migdia i on encara estan (han passat la nit allí). S'espera que hui tinguen un judici per desobediència a l'autoritat i altres falses acusacions.
S'han preparat alguns actes de solidaritat amb aquests companys.

Durant aquesta època de manifestacions són ja moltes les persones detingudes, humiliades, denunciades, torturades, etc, per la policia. Mentre, les víctimes no hi poden fer res; damunt, la seua veu està silenciada.
Cada vegada és més perillós manifestar-se i cridar al carrer, sense fer mal a ningú. Cada vegada se'ns esfuma més la llibertat per poder expressar el nostre descontent sobre algun motiu, dret declarat a la seua benvolguda Constitució. I tot açò per la por a ser detingut o denunciat i patir un judici ràpid contra l'autoritat, contra la que no hi ha res a fer.

Solidaritat amb els sis detinguts a València!
PROU DE DETENCIONS ALEATÒRIES! PROU DE FALSES ACUSACIONS!
Defenem els nostres drets i la nostra llibertat, perquè estar manifestant-se per tindre una escola pública i amb llum no és un delicte!

Els estudiants reben porrades mentre protesten per poder donar classe en condicions normals.
Els estudiants veuen com es tanca qualssevol possibilitat d'accés laboral al sector públic mentre les úniques oposicions que segueixen obertes són les de policia o soldat.
Tot pareix estar regirat però no, és símptoma de que venen temps de censura i repressió...

Estudiants maltractats per animals i bèsties! Xiques i xics de menys de vint anys enduent-se porrades gratuïtes... 
Si algú li diu "animals" o "bèsties" als maderos penseu que no ho haveu inventat vosaltres, ho han inventat ells!

Ja podreu fills de puta! Homes adults i armats contra xiquets!
No sou persones, sou gossos alimentats de la mà de corruptes i feixistes!

dijous, 16 de febrer del 2012

MIG ANY MERUTS FESTIVAL

Dissabte 3 de març 2012, obertura de portes a les 21h.
Sala Multiusos d'Agullent.
Grups:
- Pirat's Sound Sistema
- Zulu 9,30
- Komfusió
- Funky Frankles
- Local 9

Entrada en taquilla: 6€
Entrada anticipada: 4€ (punts de venda al cartell)

OBRINT PAS I LA GOSSA A ALCOI

Divendres 20 d'abril 2012.
Alcoi.
Grups:
-La Gossa Sorda
-Obrint Pas
- Bongo Botrako


Ja teniu tota la informació a l'entrada actualitzada: http://ibiantifeixista.blogspot.com.es/2012/03/sound-jordi.html

diumenge, 12 de febrer del 2012

MANIFESTACIONS ANTICAPITALISTES A GRÈCIA

Divendres 10 de febrer, Atenes.
Forta manifestació contra les retallades del Govern Grec el mateix dia que es vota el referèndum per aprovar els ajustaments exigits per Alemanya i la UE. El poble es revela contra la policia i les noves mesures capitalistes  que s'han imposat alhora que la pressió internacional per expulsar al país del Euro creix.

divendres, 10 de febrer del 2012

FORA CORRUPTES DE LA UNIVERSITAT

Demà 10 de febrer pel matí, assistirà a la Universitat d'Elx el molt honorable Francesc Camps.
S'ha organitzat una quedada per rebutjar aquesta impertinent visita; diferents col·lectius han quedat al Parc front al carrer José Sánchez Sáez a les 9:00 del matí, s'organitzarà el acte i es marxarà cap a la Universitat.

Força per als assistents i una gran enhorabona per haver muntat aquest acte, que deixa clar que les universitats no admeten corruptes i destructors socials com aquest tipo. L'ensenyament, la cultura i la ciència estan molt lluny de personatges com aquest i hi ha que fer-s'ho saber! Avant!

MAREA VIOLETA A ALACANT

Divendres 10 de febrer 2012, 19:30h.
Plaça de la Muntanyeta, Alacant.
Contra les retallades en polítiques d'Igualtat de Gènere. 

Aquest servei (el d'assistència als maltractaments) no és preocupant per a una gran majoria de la població, no és un servei del qual es puga vore un resultat físic al carrer. Però el cas és que al País Valencià, les retallades en aquest àmbit, s'ha deixat quasi 6.000 dones sense l'assistència necessària davant la violència masclista. Un tipus de violència que provoca angoixa i vergonya, i que deuria d'haver desaparegut ja fa temps (o almenys en l'elevada quantitat de casos que estem acostumats a escoltar).